Ştiri din Transilvania

Horoscop 28 martie 2021. Peștii sunt agitați, iar o discuție aprinsă îl neliniștește pe Leu

Horoscop 28 martie 2021. Zi încărcată de emoții pentru toate zodiile, conform astrologiei.

 

 


Horoscop 28 martie 2021. Află ce ți-au rezervat astrele pentru ziua de duminică 28 martie 2021. Duminica aceasta nu e o zi de relaxare pentru toate zodiile din horoscop.

 


Câțiva nativi au nevoie de momente de reflecție și meditație pentru a învăța să-și păstreze calmul și controleze emoțiile, conform astrologiei.

Vezi și: Zodii încăpățânate. 4 cele mai încăpățânate semne zodiacale, conform astrologiei


Zodia Berbec previziune astre

Astăzi, nativii zodiei Berbec trebuie să profite din plin de orice moment liber, pentru a se relaxa. Astrele îți recomandă să încerci să nu te mai gândeşti la probleme şi la grijile cotidiene, ca să nu-ţi fie afectată starea de sănătate, care, în această perioadă, ar trebui să fie pe primul plan.

 Taur


Cei din zodia Taur vor primi sfaturi prețioase de la o persoană dragă. O datorie îi lasă pe berbeci cu un gol în cont, dar pe de altă parte, lucrurile vor merge bine pe plan profesionial.

Vezi și: Cele mai supărăcioase zodii. 4 zodii care se supără ușor și au nevoie de prea multă afecțiune, conform astrologiei


Horscop 28 martie 2021 Gemeni

Gemenii, plini de entuziasm și energie, sunt sfătuiți să sară în ajutorul oamenilor dragi. O vorbă bună sau un gest de afecțiune poate schimba complet atmosfera pentru cei ce trec printr-o perioadă dificilă. Fii atent la semne, s-ar putea ca unii să-ți transmită subtil că au nevoie de ajutor. Ți se va întoarce înzecit pe viitor și vei avea sentimentul că ai făcut ceea ce trebuie.

 Rac

Cineva care, de regulă, e doar un zâmbet și o sursă de energie pozitivă în viața ta, are o zi proastă și se simte deprimat în acest moment. Decât să-i spui un lucru atât de evident, mai bine te faci că nu observi schimbarea lui de atitudine. În cele din urmă, se va deschide și îți va spune singur ceea ce îl deranjează și atunci îl vei putea ajuta să vadă partea mai luminoasă a lucrurilor. Aceasta este previziunea astrelor pentru nativul Rac.

 Leu

O discuție aprinsă va agita spiritele în viața ta. Te cerți cu o persoană dragă și ar fi bine să renunțati la orgoliu pentru ca lucrurile să meargă mai bine. În partea a doua a zilei vei plasa o comandă pe internet și încerci să cauți metode prin care să te dezvolți pe plan profesional.

 Horoscop 28 martie 2021. Fecioară

Nu este momentul unei schimbări, mai ales dacă este vorba doar de partea materială. Sfaturile celor din jur mai mult îl vor nedumerii pe nativul Fecioară, cu toate că intenția era de a-l ajuta. Dacă în prima parte a zilei munca îi va pune bețe în roate, spre seară o vizită îi va aduce zâmbetul pe buze, în ciuda problemelor.

 Balanță

Nativii din zodia Balanță ar trebui să-şi ia puțin timp pentru a se concentra asupra obiectivelor financiare pe termen lung. Este ușor să fii purtat de impuls, dar dacă aveți obiective specifice - sau probleme fiscale de rezolvat, aceasta este o zi perfectă. De asemenea, având în vedere apropierea perioadei în care toata lumea cheltuie în exces, poate ar fi o idee bună să puneţi şi niște bani deoparte.   

Scorpion

Te înțelegi surprinzător de bine cu cineva cu care de regulă te cerți la cuțite. Pentru prima dată sunteți pe aceeași lungime de undă și vedeți lucrurile în același fel. Nu te bucura prea tare, căci armonia se va strica de îndată ce ajungeți iar pe terenuri diferite. Fii atent la ce negociezi, să nu oferi prea multe la schimb și să te trezești cu agenda plină.

Vezi și: Cât de sexy este zodia ta? TOP cele mai sexy și pasionate zodii din horoscop, conform astrologiei.

Horscop 28 martie 2021 Săgetător

Dimineaţă simţiţi nevoia să faceţi câteva schimbări prin casă şi aveţi şanse să vă descurcaţi. Trebuie să alergaţi puţin şi să faceţi nişte cheltuieli. O rudă mai în vârstă se oferă să vă ajute cu bani. Profitaţi de ocazie! Vă sfătuim să vă organizaţi munca mai bine.

 Capricorn

Timpul pentru pasiunile nativului Capricorn este din ce în ce mai puțin, iar acest aspect îl va determina să facă o schimbare în acest sens. Treburile casnice nu vor mai fi prioritare, dar nici nu le va neglija, chiar dacă va apela la ajutorul partenerului de viață. Spre seară nativul Capricorn vizitează o rudă cu care nu a avut timp să stea la povești, iar astăzi va profita de timpul liber.

Vezi și: Cele mai mincinoase zodii. Care sunt nativii experți în minciuni?

 Vărsător

Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Vărsătorului au parte de schimbări mari în această perioadă. Ce-ar fi să investiţi într-o nouă garderobă? Shoppingul vă poate aduce buna dispoziție şi categoric vă va ajuta să uitaţi de problemele apărute recent. Nu vă stresaţi prea tare, toate îşi vor găsi o rezolvare. Gândiţi-vă şi la o nouă frizură, îi veţi uimi pe toţi cu noul vostru look.

 Pești

O veste va aduce agitație și neliniște în sufletul nativului Pești. Astăzi are loc un eveniment important, așadar pregătirile sunt pe măsură. Deși nu este momentul oportun, nativul Pești se va impune exprimându-și opinia vizavi de acțiunile celor din jur.

abonare newsletter