Ştiri din Transilvania

Tineri atacați cu răngi de fier la doar câteva minute după plecarea polițiștilor. Motivul scandalului, halucinant

Doi oameni au fost atacați cu răngile de fier la doar la câteva minute după ce a plecat echipajul de poliție de la locul evenimentului.

 

 


Un bărbat a sunat la 112 pentru a semnala că un local din localitatea Bistra, județul Alba nu respecta restricțiile impuse de autorități. După ce a plecat poliția de la localul respectiv, bărbatul care a făcut sesizarea, împreună cu altă persoană au fost atacați cu răngile de fier.

 


Atacatorii puratu cagule pe față în momentul atacului. La fața ocului s-a deplasat și criminalistica. Barul aparține unui polițist influent din zonă.

„În noaptea trecută, în jurul orei 23,50, în urma unui apel prin 112, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni au intervenit pe raza localității Bistra unde o persoană a semnalat faptul că la un local nu se respectă regulile de prevenire a răspândirii Covid și funcționează fără respectarea programului. Polițiștii au constatat că localul era închis.


Ulterior, în jurul orei 01:00, a fost primit un apel prin care era semnalat faptul că persoana care a făcut sesizarea cu privire la local a fost agresată, iar autoturismul i-a fost distrus. A fost deschisă o anchetă pentru lovire sau alte violențe și distrugere, a fost efectuată cercetarea la fața locului și în continuare se fac cercetări pentru identificarea autorilor.

Inspectoratul de Poliție Județean Alba asigură opinia publică de faptul că sunt verificate toate aspectele legate de acest incident și sunt efectuate toate demersurile necesare pentru identificarea și tragerea la răspundere penală a agresorilor”, a transmis IPJ Alba, potrivit Info Trafic 24.


CITEȘTE ȘI:

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter