Ştiri din Transilvania

HOROSCOP 28 decembrie 2020. Scorpionii au o zi excelentă din punct de vedere financiar. Nativii din Leu trebuie să ia o decizie importantă

Horoscop 28 decembrie 2020. Ce se va întâmpla cu nativii din fiecare zodie în această zi?

 

Horoscop 28 decembrie, BERBEC

Ai foarte multe lucruri de rezolvat într-un timp relativ scurt, iar asta te agită foarte tare, având în vedere că îți place să faci lucrurile cu calm. Verifică orice lucru de două ori, asta pentru a evita neplăcerile.


Horoscop 28 decembrie, TAUR

Mai sunt doar câteva zile până la începutul anului nou, așa că te-ai hotărât să pășești în 2021 plin de încredere și fără frustrări. Lași tot ce a fost rău în urmă și iei totul de la capăt. Acesta poate fi anul tău de glorie!

Horoscop 28 decembrie, GEMENI

Te-ai gândit mai mult la ceilalți decât la tine, iar acum când toți sunt bine, ți-ai dat seama cât de nefericit ești tu. A venit momentul să dai dovadă de puțin egoism și să te pui pe primul plan.


Horoscop 28 decembrie, RAC

Împăcarea cu persoana iubită te face să radiezi de fericire, dar, în același timp, ai tendința de a grăbi lucrurile. Riști să repeți greșelile trecutului, așa că cel mai bine ar fi să te stăpânești și să lași ca totul să evolueze treptat.

Horoscop 28 decembrie, LEU

Ai de luat o decizie dificilă astăzi și sub nicio formă nu trebuie să te grăbești. Acordă-ți timp de gândire și fă pasul doar când ești pregătită. Este genul ala de decizie care îți poate schimba viața în bine sau în rău!


Horoscop 28 decembrie, FECIOARĂ

E ceva ce te apasă, ceva ce nu te lasă să te bucuri cu adevărat de tot ce ți se întâmplă, dar nu știi care este sursa neliniștii. Caută adânc în sufletul tău pentru a descoperi ce e de făcut ca să scapi de sentimentele negative.

Horoscop 28 decembrie, BALANȚĂ

Cineva încearcă să te convingă astăzi să pornești pe un anumit drum, dar nu ești convins că trebuie să faci asta. Renunță să mai faci lucruri doar la recomandarea persoanelor importante din viața ta. A venit momentul să iei singur deciziile importante!


Horoscop 28 decembrie, SCORPION

Astăzi primești bani de unde te aștepți mai puțin, iar toate problemele tale financiare sunt pe cale să se rezolve. Acum nu vei mai regreta că ai cheltuit cam mult de Crăciun.

Horoscop 28 decembrie, SĂGETĂTOR

Ți-ai luat un angajament de care ai uitat complet, iar acum te simți vinovată pentru că totul a fost dat peste cap din vina ta. Trebuie să găsești rapid o soluție!


Horoscop 28 decembrie, CAPRICORN

Primești un semn din partea unei persoane cu care ai tot colaborat pe plan profesional, dar care la un moment dat s-a retras. Acum veți clarifica lucrurile și vei înțelege perfect ce a determinat-o să facă acest lucru.

Horoscop 28 decembrie, VĂRSĂTOR

La insistențele părinților sau persoanei iubite ajungi să faci un lucru de care nu ești foarte mândru. Indiferent de ce spun ei, dacă tu simți că poți remedia situația, nu amâna momentul!

Horoscop 28 decembrie, PEȘTI

Ieși în evidență astăzi mai mult decât de obicei, iar asta poate avea un impact pozitiv asupra ta. S-ar putea să îți întâlești viitorul partener de viață, așa că nu rata nicio ocazie asteăzi!

CITEȘTE ȘI:

Zodii bune la pat. Cum fac sex femeile în funcție de zodia în care s-au născut

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter