Ştiri din Transilvania

Clujul, în topul National Geographic al destinațiilor de vacanță în 2021

Transilvania a fost inclusă de National Geographic în lista celor mai bune destinații de vacanță în 2021. Clujul a fost trecut de cei de la National Geographic ca bază pentru explorarea Transilvaniei rurale.

 

 


Clujul a fost inclus de National Geographic, în lista „Best of the World 2021”. Aceasta oferă 25 de locuri de luat în seamă, selectate de echipa editorială internațională.

 


În secţiunea „familie” sunt incluse: England Coastal Path (sud-vestul Angliei), Transilvania (România), Space Coast (Florida, SUA), Hortobagy (Ungaria) şi regiunea indigenă din British Columbia (Canada).

Județele Cluj și Brașov, date exemplu pentru explorarea zonelor rurale

Clujul şi Brașovul reprezintă baze pentru explorarea Transilvaniei rurale cu pajiști înflorite, castele ca din cărțile cu povești şi sate cu străzi pietruite.


„Clujul cosmopolit este o bază pentru explorarea pajiștilor cu flori sălbatice din Transilvania, a castelelor și a satelor. Pentru familiile din ce în ce mai legate de tehnologie, o ședere la o fermă de aici este o șansă pentru a te deconecta, pentru a petrece timpul într-o căruță trasă de cai, pentru a face drumeții în Munții Carpați și să ajuta la treburi precum mulsul oilor sau colectarea ouălor”, scrie National Geographic.

CITEȘTE ȘI


Cluj-Napoca, cea mai căutată destinație de toamnă

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter