Ştiri din Transilvania

HOROSCOP 20 septembrie 2020. Berbecii trebuie să mai strângă cureaua

Pentru Gemeni se anunţă o zi aglomerată, Racii se simt copleşiți de responsabilităţi, iar Fecioarele se bucură încă de vacanţă.

HOROSCOP 20 septembrie 2020. Berbecii trebuie să mai strângă cureaua HOROSCOP 20 septembrie 2020. Berbecii trebuie să mai strângă cureaua

 

 


Comunicarea și situația financiară reprezintă punctele forte ale horoscopului. Berbecii trebuie să facă economii considerabile, Racii nu reușesc să își rezolve problemele de comunicare, iar Capricornii fac demersuri serioase în ceea ce privește stabilitatea financiară.

 


Berbec

Se anunţă o zi interesantă, cu schimbări neprevăzute pe toate planurile, dar și cu idei sclipitoare pentru rezolvarea unor probleme mai vechi. Încercați să vă concentrați atenția asupra lucrurilor importante, cel mai bine ar fi să faceți o lista a priorităților.


Taur

Mercur retrograd în Fecioară încă din luna august vă face să întâmpinați dificultăți de comunicare atât la locul de muncă, precum și cu membrii familiei și să aveți impresia că cei din jur profită de firea dumneavoastră dezinvoltă. Vă recomandăm să evitați situațiile care ar putea degenera în conflicte din cauza problemelor de comunicare.


Gemeni

Sunteți dependent de adevăr oricât de dureros ar fi acesta uneori, nu suportați minciuna de aceea sunteți foarte selectivi la persoanele din jurul dumneavoastră. Recomandarea noastră este să fiți mai indulgenți cu persoanele apropiate.


Rac

În sfârșit vi se recunosc meritele și sunteți apreciat la adevărata valoare. Este o perioadă favorabilă pentru a începe proiecte noi sau pentru a cere o mărire de salariu. Nici pe planul sentimental aprecierile nu se lasă așteptate, ba, din contră, vă simțiți mai împlinit ca niciodată.

Leu

Romantismul și imprevizibilul se află pe agenda zilei și, de ce să nu recunoașteți, așteptați de mult o astfel de conjunctură; următoarea perioadă se anunță plină de evenimente care vă schimbă starea de spirit și vă va umple rezervoarele de energie pozitivă. Bucurați-vă de următoarea perioadă și lăsați-vă purtat de valul seducției.

Fecioara 

Vă faceți griji în privința banilor însă nu aveți niciun motiv de îngrijorare; veți vedea că pană la sfârșitul zilei veți găsi o soluție ca să acoperiți o datorie mai veche sau un prieten apropiat se oferă să vă ajute să ieșiți din acest impas. Oricum ar fi, azi se vor rezolva o mare parte din grijile dumneavoastră.

Balanță

Încercați să nu mai planificați totul, ci să vă lăsați purtat de val și surprins de evenimente! Bucurați-vă de momentele și micile surprize pe care partenerul de viață vi le-a pregătit! Ȋn această perioadă simțiți mai des nevoia de afecțiune și tandrețe.

Scorpion

Păstrați-vă optimismul și stima de sine la care ați lucrat în ultima vreme, într-una din aceste zile veți fi pus în situația de a vă demonstra curajul și gândirea independentă. Folosiți-vă de experiența acumulată pentru a vă înfrânge temerile și veți vedea că nu aveți niciun motiv să vă îndoiești de propria persoană.

Săgetător

Vă simțiți neobișnuit de obosit, visător și nostalgic. Să fie, oare, din cauza persoanei noi din viața dumneavoastră, cea cu care ați început să flirtați în urmă cu câteva săptămâni și care vă ține mintea ocupată cu planuri de viitor?

Capricorn

Se recomandă să faceți o analiză detaliată a ultimelor investiții financiare și să încercați să abordați vechile probleme dintr-un alt unghi; concentrați-vă mai puțin pe detalii și mai mult pe imaginea de ansamblu!

Vărsător

A iubi și a fi iubit capătă în această perioadă o conotație nouă pentru dumneavoastră; de aceea, îi dedicați această zi persoanei iubite: fie vă surprindeți partenerul cu o cină romantică sau cu un weekend peste hotare.

Pești

O zi numai bună ca să puneți lucrurile la punct la locul de muncă și să renunțați la frustrările și nemulțumirile acumulate în ultima perioadă. Veți vedea că v-ați făcut griji degeaba, lucrurile se vor desfășura exact așa cum v-ați dorit!

 

CITEȘTE ȘI

HOROSCOP 19 septembrie 2020. Lucrurile nu merg cum au fost plănuite pentru Lei și Tauri

 

abonare newsletter