Ştiri din Transilvania

HOROSCOP vineri, 11 septembrie. Ziua veștilor bune pentru mai multe zodii

Horoscop 11 septembrie. Este o zi a veștilor bune pentru multe zodii. Unii nativi pot afla vești care, chiar dacă nu sunt proaste, îi vor pune pe gânduri și îi vor face să acționeze.

HOROSCOP vineri, 11 septembrie. Ziua veștilor bune pentru mai multe zodii HOROSCOP vineri, 11 septembrie. Ziua veștilor bune pentru mai multe zodii

 

 


Astrele sunt favorabile unei anumite zodii în mod special. Nativilor din această zodie li se va lua o mare piatră de pe inimă.

 


BERBEC

Ziua de azi este una favorabilă pentru a vă face remarcați la serviciu. Contextul astral vă ajută, însă e necesar să căutați cu grijă ocaziile prin care vă puteți afirma și să încercați să nu fiți prea ostentativi sau agresivi.


TAUR

Vești bune în sectorul profesional pentru voi astăzi. Superiorii încearcă să vă dea niște sarcini în plus, dar, copleșiți fiind de volumul de muncă de multă vreme, vă găsiți în sfârșit curajul de a le refuza. Atenție, doar, la modul în care vă exprimați. Reprimați-vă agresivitatea. Refuzul poate fi și elegant. Important este să fie bine argumentat.


GEMENI

V-ați neglijat sănătatea în ultimii ani, dar acum se întâmplă ceva care vă determină să mergeți la medic. Nu, nu cu voi se întâmplă ceva, ci cu un apropiat despre care aflați că are o boală gravă. Această veste ar trebui să fie suficientă pentru a vă mobiliza și pe voi.


RAC

Azi sunteți favoriții astrelor. Vi se ia o piatră de pe suflet într-o chestiune financiară care v-a dat mari bătăi de cap în ultimele luni. Rezolvarea apare într-un moment în care aproape că nu mai așteptați nimic bun și din partea cuiva de la care chiar nu v-ați fi așteptat.

LEU

Aveți impresia că se tot șușotește în jurul vostru și vă enervează să nu știți ce se întâmplă sau ce se pune la cale fără voi. Încercați, totuși, să nu faceți o tragedie din atâta lucru și vă luați de oameni. Lucrurile importante cu siguranță le veți fala mai devreme sau mai târziu, cât despre cele neimportante… puteți trăi și fără să le știți.

FECIOARĂ

Partenerul de viață și-a pus în cap să vă recucerească, iar azi vă va face un cadou care vă va lua prin surprindere. Dacă v-a greșit cu ceva în ultima perioadă, cu siguranță azi își va spăla păcatele. Nu vă spunem decât că veți fi impresionați.

BALANȚĂ

Tensiunile apărute între colegii de muncă vă demobilizează și pe voi, chiar dacă nu sunteți implicați în confilctele lor. Nu reușiți să vă adunați, să fiți eficienți, iar de creativitate nici nu poate fi vorba. Dacă aveți posibilitatea să lucrați de acasă, faceți-o.

SCORPION

Veștile nu sunt dintre cele bune pentru voi astăzi, mai cu seamă în ceea ce privește sectorul financiar. Pot apărea pagube prejudicii sua pirderi, dar dacă există o veste bună, aceea este că nu este vorba de sume extraordinar de mari, care să vă destabilizeze pe termen lung.

SĂGETĂTOR

Nu implicați prietenii în problemele care apar azi în viața voastră. Nici nu sunt de vină, nici nu vă pot ajuta să ieșiți din aceste probleme. Ei nu au de-a face cu ceea ce se întâmplă în perioada asta în viața voastră și nu ar fi corect față de ei să-i băgați în această oală. Riscați să-i pierdeți.

CAPRICORN

O ieșire în oraș cu prietenii, după serviciu, vă oferă posibilitatea de a cunoaște niște persoane foarte agreabile, în compania cărora vă veți simți bine și de la care veți avea ce învăța. Pe termen lung, în aceste noi cunoștințe vă veți găsi un sprijin valoros.

VĂRSĂTOR

Niște amintiri din trecutul îndepărtat dau năvală azi în mintea voastră. Din păcate, nu sunt cele mai frumoase amintiri. Nu vă putem sfătui decât să încercați să vă concentrați atenția pe altceva. Dacă nu o veți face, riscați să stați triști toată ziua și să vă reproșați lucruri de care nu ați fost doar voi răspunzători.

PEȘTI

Azi, după multă vreme, simțiți nevoia unor îmbrățișări, a unor vorbe calde din partea oamenilor la care țineți. În general, ce oferi aia primești. Fiți voi primii care le oferiți, apoi le veți primi fără să le fi cerut în mod expres.

 

CITEȘTE ȘI

HOROSCOP 10 septembrie 2020. Taurii au de dus bătălii încă de dimineață. Berbecii au probleme financiare.

 

abonare newsletter