Ştiri din Transilvania

Festivalul WonderPuck din nou la Cluj-Napoca! Ce surprize au pregătit organizatorii?

WonderPuck, Festivalul internațional stradal, revine anul acesta la Cluj-Napoca pentru cea de-a patra ediție, în perioada 11-13 septembrie.

 

 


Peste 40 de evenimente stradale de teatru cu păpuși, instalații, proiecții, statui vivante, păpuși gigant, concerte și expoziții vor bucura clujenii în următoarele locații: Piața Unirii, Piața Muzeului și la Castelul Banffy (Bonțida). Organizatorii îi așteaptă pe cei mici și cei mari cu cele patru secțiuni: WonderPuck pentru preșcolari și școlari, WonderPuck pentru tineri și adulți, WoderPuck la muzee și WonderPuck la Castel.

Deschiderea evenimentului va avea loc în Piața Unirii, unde artiștii vor prezenta personaje din alte lumi, și vor transforma centru într-o scenă mare pentru teatru cu păpuși. Nici păpușile gigantice nu vor lipsi, acestea vor oferi un strop de basm festivalului.


 

Program de desfășurare a evenimentului

Vineri, 11.09.2020, ora 16.30 – în cadrul evenimentului Deschidere WonderPuck 2020 • Păpuși gigant și Spectacol de magie, unde vor prezenta:
Teatrul pentru copii si tineret Colibri Craiova
Magic Puppet, Cluj-Napoca
Teatrul Pe Roti, Arad
Pukima, Polonia-România
Teatrul de Păpuși ”Puck” din Cluj-Napoca
Vineri, 11.09.2020, ora 17:00- Spectacol de magie cu MAGITOT SUNT EU
Sâmbătă, 12.09.2020, ora 17.30, în Piața Unirii, spectacolul Vasilache și Marioara
Duminică, 13.09.2020, ora 10.00, în Piața Unirii, spectacolul Partea Dreaptă


 

 


 

Prima Balerină Gigant din România

Iar surpriza cea mare pentru clujeni este balerina Gigalateea, prima marioneta gigant cu fire (3m) din România, prezentată de Teatrul Pe Roti din Arad.
Accesul la eveniment se va face pe baza de rezervare de bilete cu valoarea de „0” lei. Festivalul se va desfășura în condiții de maximă siguranță pentru cei care doresc să participe, locurile fiind limitate.


 

CITEȘTE ȘI:

 

Jazz in the Park REVINE la Cluj-Napoca și în 2020!

 

O nouă ediție Zilele Sofia Nădejde 2020! Cinci scurtmetraje realizate de femei

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter