Actualitate

Jazz in the Park REVINE la Cluj-Napoca și în 2020!

Cu toate că evenimentul a fost anulat pentru 2020, organizatorii Jazz in the Park au revenit cu o veste încântătoare pentru festivalieri. În perioada 18-20 septembrie, jazz-ul va răsuna din nou la Cluj-Napoca.

Jazz in the Park revine la Cluj-Napoca și în 2020. Festivalul nu se mai anulează Jazz in the Park revine la Cluj-Napoca și în 2020. Festivalul nu se mai anulează

 

 


Versiunea festivalului de anul acesta va fi una mult mai mică, probabil cea mai scurtă de până acum. Totuși, organizatorii au hotărât să readucă puțină normalitate după 6 luni de pandemie care ne-a zdruncinat pe toți.

 


„După ce ne-am convins că trebuie să facem ceva, am petrecut mult timp încercând să găsim o combinație între un eveniment super safe și un eveniment care să pară liber, natural, relaxat, exact ca Jazz in the Park. Ne-am dorit un eveniment la care publicul să se simtă în siguranță, dar în același timp să simtă că „așa am vrut să facem” mai degrabă decât „așa s-a putut doar”. Și după multe luni, am ajuns la o formă de care suntem încântați. Avem un parc, avem statul pe iarbă, avem un line-up eclectic, avem mai multe activități, avem un concept pe care punem cu mândrie numele Jazz in the Park”, anunță Alin Vaida, directorul Jazz in the Park, pe pagina sa de Facebook.

Acesta a mai adăgat și faptul că și în această perioadă, cu toate că multă lume tinde să uite de sectorul cultural, trebuie să răzbească și că „e de datoria artei ca în perioadele grele să iasă la lucru”.


CITEȘTE ȘI:

EC, Untold, Jazz in the Park, TIFF, sub semnul întrebării. Se mai țin la vară festivalurile Clujului?

 


 

Untold, Electric Castle şi Jazz in the Park, nominalizate la European Festival Awards 2019

 


 

abonare newsletter