Ştiri din Transilvania

Un copil de opt ani şi tatăl său au decedat într-un accident rutier grav

Un bărbat din Alba a provocat un grav accident rutier pe DN7 în zona localității Ilteu. În timp ce conducea un TIR, bărbatul nu a adaptat viteza la condițiile de mers, a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un autoturism în care se afla o familie cu doi copii. În urma impactului frontal, șoferul, un bărbat de 41 de ani și fiul său de 8 ani au decedat.

Potrivit IPJ Arad, mașina în care se afla familia – mama de 39 de ani, tatăl de 41 de ani și cei doi copii minori, un băiat de 8 ani și o fetiță de 11 ani – a fost agățată de semiremorca unui TIR și aruncată în afara părții carosabile acolo unde s-a răsturnat de mai multe ori, informează alba24.ro.

Autotrenul condus de bărbatul din Alba a mai acroșat ulterior un autotren care circula în spatele mașinii.


Echipajele de descarcerare de la Bârzava și Birchiș au intervenit pentru scoaterea din autoturism a femeii și fetiței (ambele fiind în stare bună, stabilă) și pentru scoaterea bărbatului care, la momentul intervenției era în stare gravă.

Ulterior, șoferul mașinii a decedat. La fața locului au fost trimise și ambulanța Săvârșin și SMURD Bârzava pentru acordarea primului ajutor. Cadrele medicale au solicitat și elicopterul SMURD la fața locului. Șoferului autotrenului i-a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Etichete: alba tir deces rutier
Ultimele Stiri
abonare newsletter