Ştiri din Transilvania

Crimă cu sânge rece în Zalău

Un bărbat din Zalău şi-a găsit sfârşitul la numai 37 de ani, după ce a fost înjunghiat de două persoane necunoscute, ce i-au pătruns în locuinţă.

Tragedia s-a petrecut în noaptea de luni spre marţi, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, informează magazinsalajean.ro. „Prin apel la numărul unic de urgenţă 112, dispeceratul a fost sesizat despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuinţa lui Andrei V. de 37 de ani, din Zalău şi i-au aplicat acestuia mai multe lovituri în cap şi l-au înjunghiat în zona pieptului”, au precizat poliţiştii sălăjeni. La faţa locului, a intervenit în scurt timp, un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Sălaj, care a efectuat manevre de resuscitare, însă, din nefericire, victima a decedat.

„Autorii au fost identificaţi şi prinşi, până în acest moment, stabilindu-se că fapta a fost săvârşită pentru a se răzbuna pe victimă, care, anterior, într-un proces penal, a depus mărturie împotriva unuia dintre aceştia”, au declarat procurorii.

Ultimele Stiri
abonare newsletter