Ştiri din Transilvania

TRAGEDIE pe DN19. Tată şi fiu, morţi într-un accident rutier grav-FOTO VIDEO

Un tragic accident de circulaţie a avut loc luni, 15 decembrie, pe DN 19, între localităţile Doba şi Decebal.

Un microbuz a intrat în coliziune cu un autoturism, iar în urma impactului violent două persoane şi-au pierdut viaţa şi alte trei au fost rănite, relatează actualmm.ro.

Persoanele decedate se aflau în autoturismul care a intrat într-o depăsire fără să se asigure.  Este vorba de un şofer şi fiul acestuia, în vârstă de 5 ani.


Potrivit reprezentanților poliției rutiere, din primele cercetări de vină pare a fi șoferul autoturismului care se deplasa dinspre Doba spre Satu Mare. „În jurul orei 18:00 conducătorul autoturismului marca Cielo pe fondul efectuări unui viraj la stânga a încălcat marcajul longitudinal continuu și a fost lovit de către microbuzul de transport persoane care circula pe ruta Satu Mare – Oradea. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul unui conducător auto și a unei persoane minore în vârstă de 5 ani”, a declarat sublocotenentul Valentin Farcău, reprezentant al Poliției Rutiere.


Soția decedatului a fost dusă la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare. Potrivit purtătorului de cuvânt al instituției spitalicești, Constantin Demian, femeia a suferit fractură de femur și un șoc puternic. Totaodată la Spital a ajuns și un pasager al mirobuzului care dormea în momentul impactului, acesta fiind suspect de fractură de coloană cervicală. Șoferul microbuzului a ajuns si el cu Amblanța la Unitatea de Primiri Urgențe suferind un traumatism cranio-cerebral. Toate cele trei victime vor fi internate și ținute sub supraveghere. 


Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs tragedia.

Ultimele Stiri
abonare newsletter