Ştiri din Transilvania

MS: O maimuţă evadată de la Grădina Zoologică din Târgu Mureş sperie vizitatorii

Angajaţii Grădinii Zoologice din Târgu Mureş nu reuşesc să prindă o maimuţă care a evadat în urmă cu trei luni. Otto trăieşte în pădurile din apropiere şi se întoarce frecvent în preajma Grădinii Zoologice uneori speriindu-i pe turiştii care vor să o hrănească sau să îşi facă poze cu ea.

Otto este un mascul de macac japonez care a evadat în luna iunie împreună cu alte 10 surate ale sale. Celelalte maimuţe au fost însă prinse de către îngrijitorii Grădinii Zoologice, iar acum sunt din nou în cuşti. Otto însă se furişează atât de repede şi se ascunde de îngrijitori, încât până acum nimeni nu l-a putut tranchiliza, potrivit România TV.

Maimuţa se poartă de parcă ar fi stăpânul Grădinii Zoologice, el se plimbă de trei luni nestingherit pe aleile de la Zoo, iar de multe ori sperie şi turiştii. Oamenii se apropie să îi facă fotografii sau să îi dea de mâncare, însă de multe ori animalul face salturi imprevizibile către vizitatori.


Specialiştii spun că aceste maimuţe pot fi periculoase pentru că se hrănesc de la gunoaie şi au dinţii foarte puternici.

Ultimele Stiri
abonare newsletter