Ştiri din Transilvania

MM: Cinci tineri, reţinuţi pentru trafic de droguri

Cinci persoane au fost reţinute marți, 14 octombrie, de procurorii D.I.I.C.O.T., iar faţă de trei dintre acestea a fost luată măsura arestului la domiciliu după ce poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Maramureş au găsit aspura lor peste 250 de grame de cannabis.

Acțiunea polițiștiilor DIICOT Maramureș a avut loc la data de 7 octombrie când s-au efectuat şase percheziţii la locuinţele mai multor persoane din municipiul Baia Mare, bănuite de trafic de droguri de risc şi mare risc. În urma percheziţiilor, poliţiştii au descoperit şi ridicat 45 de grame de cannabis, instrumente de porţionare şi pentru consum de droguri (râşnite, pipe, foiţe), precum şi suporţi digitali, telefoane mobile şi alte bunuri.

Persoanele vizate sunt bănuite că şi-ar fi desfăşurat activitatea infracţională începând cu anul 2012, pe raza judeţului Maramureş. Patru persoane au fost reţinute de procurorii DIICOT, iar faţă de trei dintre acestea, tineri cu vârste între 18 şi 25 de ani, instanţa de judecată a dispus măsura arestului la domiciliu.


De asemenea, la data de 9 octombrie poliţiştii DIICOT Maramureş, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Maramureş, au oprit în trafic, pe Drumul Naţional 18, pe raza comunei Rona de Sus, un tânăr, de 21 de ani,  în autoturismul căruia a fost descoperit un recipient în care se aflau 210 grame de cannabis. Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R.. Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul Direcţiei Generale a Vămilor Cluj şi al jandarmilor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter