Ştiri din Transilvania

Inconștiență maximă! O tânără mamă din Maramureș a ieșit la plimbare cu mașina, cu copilașul de 9 luni în brațe la volan.

O tânără de 25 de ani din oraşul Borşa a fost filmată cu bebeluşul în braţe în timp ce conducea autoturismul, imagini care au apărut pe o reţea de socializare.

O tânără de 25 de ani din oraşul Borşa a fost filmată cu bebeluşul în braţe în timp ce conducea autoturismul, imagini care au apărut pe o reţea de socializare/ Foto: pixabay.com O tânără de 25 de ani din oraşul Borşa a fost filmată cu bebeluşul în braţe în timp ce conducea autoturismul, imagini care au apărut pe o reţea de socializare/ Foto: pixabay.com

 

 


O tânără de 25 de ani din oraşul Borşa a fost filmată cu bebeluşul în braţe în timp ce conducea autoturismul, imagini care au apărut pe o reţea de socializare, a informat, duminică, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, citat de Agerpres.ro

 


„Poliţiştii din Borşa s-au sesizat în urma apariţiei, în mediul online, a unui clip video în care apare o conducătoare auto care conduce un autoturism, cu un bebeluş în braţe. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat conducătoarea auto ca fiind o tânără de 25 de ani, din Borşa. Aceasta nu a avut fixată centura de siguranţă şi şi-a transportat fiul de 9 luni în braţe, pe scaunul şoferului, fără a fi fixat şi prins cu ajutorul dispozitivelor obligatorii de fixare în scaune pentru copii, omologate”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Potrivit sursei citate, conducătoarea auto a fost sancţionată contravenţional conform art. 36, alin. 1, din OUG 195/2002, cu amendă în valoare de 825 de lei.


„În cauză, urmează să fie sesizată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului pentru efectuarea de verificări”, a adăugat Ionela Cosma.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Crimă oribilă în Satu Mare. O mamă şi-a asfixiat bebeluşul şi l-a aruncat într-un canal din spatele casei

O mamă și cei trei copii ai săi, la spital după ce au consumat jeleuri cu canabis

Ultimele Stiri
abonare newsletter