Ştiri din Transilvania

INCREDIBIL!!! Scriitor reclamat de vecini că are PREA MULTE CĂRȚI: „Se prăbușește blocul!”

Ireal! Daniel Iancu, istoric, cercetător și scriitor din Deva, povestește că a fost reclamat de vecinii săi de bloc la asociația de proprietari că ține prea multe cărți în casă și s-ar putea ca blocul „să se prăbușească din cauza lor”.

Publicistul hunedorean Daniel I. Iancu a fost reclamat de vecinii săi că deține prea multe cărți/ Foto: Daniel I. Iancu - Facebook Publicistul hunedorean Daniel I. Iancu a fost reclamat de vecinii săi că deține prea multe cărți/ Foto: Daniel I. Iancu - Facebook

 

 


Publicistul hunedorean Daniel I. Iancu a fost reclamat de vecinii săi că deține prea multe cărți și din cauza numărului mare de volume, blocul din Deva în care locuiește riscă să se prăbușească, potrivit newshd.ro

 


„Am fost reclamat de către vecini, la Asociația de proprietari, că am prea multe cărți… și s-ar putea prăbuși blocul din cauza cărților mele!”, spune scriitorul hunedorean Daniel I. Iancu. 

Mesajul postat pe Facebook a stârnit zeci de reacții din partea prietenilor virtuali. Cei mai mulți au crezut că este o glumă.


O vecină s-a temut însă că din cauza cărților strânse de Daniel I. Iancu, plafonul de beton ar putea ceda, astfel s-a prezentat la asociația de proprietari, pentru a depune o plângere împotriva publicistului. Sesizarea nu a primit un răspuns, pentru că reclamanta nu a mai fost de acord să o facă și în scris.

11 milioane de români nu au citit NICI O CARTE în ultimul an

Potrivit Institutului Național de Statistică (INS) citate de euronews.ro, 11 milioane de români nu au citit nici o carte în ultimul an. Argumentul cel mai des invocat: nu au TIMP.


De asemenea, peste 30% (o treime!) dintre copiii între 5 și 10 ani folosesc deja rețele sociale, unii dintre ei chiar 4-6 ore pe zi!

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un scriitor clujean „donează” povești pentru spitale

Scriitorul Mircea Cărtărescu, membru de onoare al Inițiativei pentru Cultură Democratică Europeană din Cluj-Napoca

Ultimele Stiri
abonare newsletter