Ştiri din Transilvania

Tineri cărați în spate de pompieri, în apa până la glezne: „Nu au vrut să își ude papucii?”

Fotografiile făcute de ISU Hunedoara în Orăștie, în urma inundațiilor, au stârnit dezbateri aprinse pe rețelele sociale. Mai multe persoane au chemat pompierii să fie salvate din calea puhoaielor, chiar dacă apa era până la glezne.

Mai multe persoane au chemat pompierii să fie salvate din calea puhoaielor, chiar dacă apa era până la glezne/ Foto: ISU Hunedoara Mai multe persoane au chemat pompierii să fie salvate din calea puhoaielor, chiar dacă apa era până la glezne/ Foto: ISU Hunedoara

 

 


Mai multe zone din Hunedoara au fost devastate de inundații.

 


Mai multe gospodării de la marginea orașului au fost inundate, așa că oamenii au sunat la 112 să ceară ajutor. Ajunși la fața locului, pompierii au văzut că în curțile oamenilor apa avea jumătate de metru și i-au cărat pe oameni în spate, în zone de siguranță.

Totuși, în imaginile postate pe rețelele sociale se vede că cei cărați în spate de pompieri, inclusiv în zone în care apa ajunge până la glezne, sunt tineri. Aceștia râdeau în timp ce pompierii îi duceau pe sus.


Fotografiile cu bărbații cărați în spate de pompieri au stârnit reacții de indignare și ironii pe rețelele sociale, potrivit zhd.ro

„Nu au vrut să își ude papucii și au apelat la pompieri?”, a comentat unul dintre localnici.
„Eu nu înțeleg de ce au acceptat cei de la ISU Hunedoara așa ceva. Sper că nu de dragul like-urilor”, a comentat o altă localnică.
„Evacuații aveau probleme locomotorii? Apa este mai jos de genunchi”, a întrebat un alt comentator.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Inundaţii pe DN7, în judeţul Hunedoara, din cauza ploilor abundente. Traficul rutier a fost închis,

Inundaţii în Budapesta după ce Dunărea a atins un nivel record de 7 metri. FOTO

abonare newsletter