Ştiri din Transilvania

Patru elevi au fost răniți, după ce tavanul sălii de clasă a căzut peste ei. Minorii au ajuns la spital. FOTO

Patru elevi au fost răniţi uşor, miercuri, după ce a căzut peste ei, în clasă, tavanul unei școli din Sibiu.

Patru elevi au fost răniţi uşor, miercuri, după ce a căzut peste ei, în clasă, tavanul de la Şcoala Gimnazială din localitatea Loamneş/ Foto: mesageruldesibiu.ro Patru elevi au fost răniţi uşor, miercuri, după ce a căzut peste ei, în clasă, tavanul de la Şcoala Gimnazială din localitatea Loamneş/ Foto: mesageruldesibiu.ro

 

 


ISU Sibiu intervine de urgentă la Școala Gimnazială Alămor, din localitatea Loamneș, unde s-a prăbușit tavanul unei săli de clasă, potrivit mesageruldesibiu.ro

 


Patru elevi au fost răniţi uşor, miercuri, după ce a căzut peste ei, în clasă, tavanul de la Şcoala Gimnazială din localitatea Loamneş, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

„ISU Sibiu intervine de urgentă la Şcoala Gimnazială Alămor, din localitatea Loamneş acolo unde s-a prăbuşit tavanul unei săli de clasă. La faţa locului au fost mobilizate o autospecială de stingere, o autospecială de transport personal şi victime multiple, două echipaje SMURD dintre care una cu medic şi maşina medicului de urgentă. La momentul prăbuşirii în sala de clasă se aflau 4 elevi aceştia fiind răniţi uşor. Echipajele medicale i-au evaluat, elevii au vârste cuprinse între 11 şi 15, două fete şi doi băieţi, sunt conştienţi şi acuză dureri la membrele superioare şi dureri cervicale", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Andreea Ştefan.


Copiii vor fi transportaţi la Urgenţa Spitalului de Pediatrie din Sibiu. 

Reamintim că în decembrie 2023, polițiștii din Harghita au demarat cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă, în urma prăbuşirii unui perete al internatului Liceului „Tamasi Aron” din Odorheiu Secuiesc, incident soldat cu moartea a doi elevi.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Tavanul unei bănci din Dej s-a prăbușit peste oameni! Două persoane au ajuns la spital - VIDEO

Tavanul Căminului Cultural din Apahida s-a prăbușit peste o echipă de muncitori. Patru persoane rănite VIDEO

abonare newsletter