Actualitate

Tavanul unei bănci din Dej s-a prăbușit peste oameni! Două persoane au ajuns la spital - VIDEO

Tavanul unei bănci din Dej s-a prăbușit, luni, peste mai multe persoane. Trei persoane au fost scoase de sub dărâmături și predate echipajelor SMURD.

Tavanul unei bănci din Dej s-a prăbușit, luni, peste mai multe persoane/ Foto: ISU Cluj Tavanul unei bănci din Dej s-a prăbușit, luni, peste mai multe persoane/ Foto: ISU Cluj

 

 


Tavanul unei bănci din Dej, județul Cluj, s-a prăbușit luni.

Potrivit ISU Cluj, trei persoane au fost scoase de sub dărâmături și predate echipajelor SMURD.


„Forțele noastre au fost solicitate în urmă cu puține momente să intervină la sediul unei bănci din Dej, unde s-a prăbușit tavanul peste mai multe persoane. Echipajele au ajuns la fața locului și desfășoară o misiune de căutare-salvare. Până acum au fost identificate trei victime, predate echipajelor SMURD. La fața locului au fost trimise trei autospeciale, o ambulanță SAJ și una SMURD. Forțele sunt suplimentate cu echipaje de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca”, a transmis ISU Cluj.

Update ora 13:17


„Misiunea de căutare-salvare s-a încheiat. În urma evenimentului au rezultat trei victime, care din fericire sunt conștiente și cooperante. La spital vor fi transportați un bărbat și o femeie. Cealaltă persoană refuză transportul la spital”, a transmis ISU Cluj.

Update ora 15:30


„La data de 27 noiembrie, în jurul orei 12.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej au fost sesizați, printr-un apel SNUAU 112, despre faptul că pe strada Mărășești, la sediul unei instituții s-ar fi prăbușit podeaua. În urma incidentului, au fost prinse sub dărâmături trei persoane, respectiv o femeie și un bărbat, precum și un angajat al instituției.
Persoanele în cauză au fost consultate de echipajele medicale sosite la fața locului, iar femeia și bărbatul au fost transportați la o unitate spitalicească.
Sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de distrugere din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate circumstanțele în care s-a produs evenimentul. În continuare, în paralel, vor fi derulate expertize de către autoritățile competente”, a transmis IPJ Cluj.

Ce spun reprezentanții băncii?

Potrivit reprezentanților băncii Alpha Bank, în momentul producerii incidentului, în bancă se aflau 5 clienți și 7 angajați. Aceștia vor stabili cu exactitate cauza incidentului și măsurile care vor fi luate.


„Alpha Bank Romania anunță că, în prima parte a zilei, a avut loc un incident nefericit la Agenția Dej a băncii, unde a căzut o parte din podea, antrenând și căderea unei părți din tavanul fals. În cadrul unității, la momentul incidentului se aflau cinci clienți și șapte angajați. 
Reprezentanții băncii au anunțat imediat incidentul la numărul de urgență 112, echipele de intervenție deplasându-se rapid la fața locului pentru a acorda asistență și pentru a investiga circumstanțele acestui eveniment. Trei persoane au primit asistență medicală la fața locului, două dintre acestea fiind transportate ulterior la spital pentru investigații suplimentare.
«Siguranța clienților și a personalului este prioritatea noastră principală. Colaborăm strâns cu autoritățile și cu proprietarul clădirii pentru a stabili cu exactitate cauza acestui incident și luăm toate măsurile necesare în astfel de situații excepționale. Ne exprimăm profundul regret pentru situația creată și facem tot ce ne stă în putință pentru a susține persoanele afectate». Vom oferi actualizări suplimentare pe măsură ce vom obține informații noi și relevante cu privire la acest incident”, au declarat reprezentanții băncii din Dej.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Tavanul Căminului Cultural din Apahida s-a prăbușit peste o echipă de muncitori. Patru persoane rănite VIDEO

Tavanul unui magazin din Turda s-a PRĂBUȘIT. 5 persoane se aflau în interior. FOTO

abonare newsletter