Ştiri din Transilvania

Nouă persoane rănite în urma unui accident rutier produs între două microbuze și un autoturism, în Bihor

Nouă persoane au fost rănite joi dimineaţa într-un accident produs în localitatea bihoreană Borş, fiind implicate două microbuze şi un autoturism.

Intervenție echipaj SMURD/Foto: ISU Cluj Intervenție echipaj SMURD/Foto: ISU Cluj

 

 


Accident rutier grav, cu două microbuze și un autoturism, produs în dimineața zilei de joi, în zona Parcului Industrialdin Oradea, la ieșirea spre Borș. 17 persoane au fost implicate, dintre care 9 au ajuns la Spitalul Județean din Oradea

 


„Pompierii militari orădeni au acţionat în dimineaţa zilei de joi pentru salvarea victimelor unui accident rutier produs în Borş (zona Parcului Industrial), eveniment în care au fost implicate 17 persoane aflate în 2 microbuze şi un autoturism”, potrivit ISU Bihor. 

Apelul care sesiza producerea accidentului a fost primit, prin Sistemul Unic 112, în dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al Judeţului Bihor, la ora 05,35, la faţa locului fiind mobilizate cu operativitate trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentului 2 Oradea, cu o autospecială de victime multiple, o ambulanţă SMURD tip B2 şi o autospecială de lucru cu apă şi spumă, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea şi autospeciala medicului de urgenţă.


Cele 17 persoane implicate în accident au fost evaluate de echipajele SMURD, nouă dintre acestea, care prezentau răni uşoare, fiind asistate medical şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Bihor.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident rutier cumplit, în Bihor. Un bărbat a murit.

abonare newsletter