Ştiri din Transilvania

Un tânăr de 20 de ani a murit sub acoperișul unei case părăsite, prăbușit peste el și alte două persoane

Un tânăr de 20 de ani a decedat şi altul în vârstă de 41 de ani a fost transportat la spital cu o fractură la picior după ce acoperişul unei case s-a prăbuşit peste ei.

Tavanul casei părăsite s-a prăbușit peste cei trei bărbați/ Foto: ISU Sibiu Tavanul casei părăsite s-a prăbușit peste cei trei bărbați/ Foto: ISU Sibiu

 

 


Pompierii Stației Agnita au intervenit de urgență la ieșirea din localitatea Apoș la o casă părăsită, unde s-a prăbușit acoperișul, scrie mesageruldesibiu.ro

 


Un tânăr de 20 de ani a murit şi altul în vârstă de 41 de ani a fost transportat la spital cu o fractură la picior după ce acoperişul unei case s-a prăbuşit peste ei, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Andreea Ştefan.

Potrivit acesteia, în momentul prăbuşirii acoperişului, în interiorul casei se aflau trei bărbaţi, însă unul dintre ei nu a păţit nimic.


„Pompierii Staţiei Agnita intervin de urgenţă la ieşirea din localitatea Apoş la o casă părăsită, unde s-a prăbuşit acoperişul. La faţa locului au fost mobilizate două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare şi una de primă intervenţie. Trei persoane se aflau în interiorul casei în momentul prăbuşirii acoperişului. Din nefericire, un bărbat de aproximativ 20 de ani a suferit leziuni incompatibile cu viaţa, medicul declarând decesul acestuia. Un alt bărbat în vârstă de 41 de ani a suferit o fractură la picior, acesta fiind preluat de echipajul SMURD, urmând a fi transportat la spital. Cea de-a treia persoană nu are nevoie de îngrijiri medicale”, a precizat Andreea Ştefan. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un perete s-a prăbușit la internatul unui liceu din Harghita! Copii prinși sub dărămături.

Tavanul unei bănci din Dej s-a prăbușit peste oameni! Două persoane au ajuns la spital - VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter