Ştiri din Transilvania

Trei doctorițe din Ardeal s-au luat la bătaie pentru un medic arătos, dar cu „laptop nașpa”. Ce pedeapsă riscă?

Trei tinere doctorițe rezidente s-au luat la bătaie din cauza unei conversații care implica un medic „arătos”.

Trei doctorițe s-au bătut din cauza unui medic / Foto: depositphotos.com Trei doctorițe s-au bătut din cauza unui medic / Foto: depositphotos.com

 

 


Incidentul a avut loc la Spitalul Județean din Oradea, secția Infecțioase II. Potrivit ebihoreanul.ro, scandalul a pornit de la o conversație în care una dintre rezidente și-ar fi arătat admirația față de un medic, însă o altă rezidentă i-a spus să nu se „combine” cu el pentru că are „laptop nașpa”.

 


„Una dintre doctorițe, să o numim X, a scris pe grupul lor de WhatsApp că-i place de un medic, iar alta, Y, a spus că acesta are „un laptop nașpa”, sugerând să nu „se combine” cu el. A adăugat că dacă X o face, se va purta cu ea ca și cu Z, cu care nu este în relații bune. Așa a aterizat și Z în ceartă”, a relatat dr. Gheorghe Carp, managerul spitalului, care a evidențiat apoi că doctorițele nu s-au certat pe vreun pacient.

Fetele au fost despărțite de șeful secției, iar mai apoi a fost convocat managerul spitalului, care a dispus trimiterea lor în judecată la Comisia de Disciplină și Comisia de Etică, scrie sursa citată.


Tinerele rezidente ar putea să primească o sancțiune la salariu sau chiar să li se întrerupă contractele de muncă.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Copil de 19 luni, trimis acasă cu clavicula ruptă de medicii din Aiud! Familia a ajuns la Cluj, unde a fost identificată fractura

Eforturi supraomenești! 14 vieți, salvate într-o singură zi prin transplanturi! Patru pacienți, operați la Cluj.

abonare newsletter