Ştiri din Transilvania

Tânăr din Cluj, implicat într-un accident grav în Bistrița-Năsăud. 7 victime, 3 dintre ele copii. A fost activat Planul Roșu.

Şapte persoane, dintre care trei copii, au fost implicate, miercuri, într-un accident produs pe Drumul Naţional 17, între localităţile Şintereag şi Beclean din judeţul Bistriţa-Năsăud. În accident a fost implicat și un tânăr din Cluj.

Şapte persoane, dintre care trei copii, au fost implicate, miercuri, într-un accident produs pe Drumul Naţional 17, între localităţile Şintereag şi Beclean din judeţul Bistriţa-Năsăud/ Foto: bistriteanul.ro Şapte persoane, dintre care trei copii, au fost implicate, miercuri, într-un accident produs pe Drumul Naţional 17, între localităţile Şintereag şi Beclean din judeţul Bistriţa-Năsăud/ Foto: bistriteanul.ro

 

 


Şapte persoane, dintre care trei copii, au fost implicate, miercuri, într-un accident produs pe Drumul Naţional 17, între localităţile Şintereag şi Beclean din judeţul Bistriţa-Năsăud, cinci dintre acestea fiind rănite, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

 


Traficul rutier a fost blocat pentru aproximativ 40 de minute în urma acestui accident.

CITEȘTE ȘI:
Accident între un microbuz și o mașină în Bunești! Două persoane au fost consultate de paramedici. FOTO

„Din primele date, un tânăr de 26 de ani, din localitatea Mica, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism, între localităţile Şintereag şi Beclen, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 54 de ani, din Rodna. În urma impactului, autoturismul condus de tânăr a intrat în coliziune cu un cap de pod, după care s-a răsturnat. Accidentul s-a soldat cu rănirea unei femei de 44 de ani, a unei tinere de 19 ani şi a trei copii cu vârste cuprinse între 1-5 ani, toţi pasageri în autoturismul condus de tânărul de 26 de ani”, a transmis IPJ.


Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, iar poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis pentru vătămare corporală din culpă.

Pentru o mai bună gestionare a situaţiei victimelor implicate în accident, a fost pus în aplicare planul roşu de intervenţie, iar la locul solicitării au fost direcţionate autospeciala de transport victime multiple, echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, un echipaj de prim ajutor SMURD, un echipaj de descarcerare pentru asigurarea măsurilor specifice, precum şi doi medici şi doi asistenţi medicali din cadrul UPU SMURD Bistriţa, cu autospeciala dedicată transportului personalului medical.


Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud a transmis că, după stabilizare, la spitalul din Bistriţa au fost evacuate femeia de 44 de ani, în stare gravă (cod roşu), tânăra de 19 ani, care este şi însărcinată (cod galben) şi cei trei copii, însoţiţi de tatăl lor (cod verde). 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

UPDATE: A fost găsit / Un tânăr pe trotinetă este căutat de poliție pentru că a lovit un pieton și a fugit de la locul accidentului - FOTO

Accident în Bucea, Cluj! Un motociclist a căzut într-o râpă. Salvatorii l-au transportat de urgență la spital

abonare newsletter