Ştiri din Transilvania

Prima ninsoare la Bâlea Lac! Peisaj superb pe Transfăgărășan – VIDEO

A căzut prima ninsoare pe Transfăgărășan. Utilajele de deszăpezire de la Districtul Bâlea au intervenit luni dimineață pentru curățarea carosabilului.

La Bâlea Lac, la peste 2.000 de metri altitudine în munţii Făgăraş, stratul de zăpadă are 15 centimetri de zăpadă/ Foto: Meteoplus - Facebook La Bâlea Lac, la peste 2.000 de metri altitudine în munţii Făgăraş, stratul de zăpadă are 15 centimetri de zăpadă/ Foto: Meteoplus - Facebook

 

 


Drumarii au curăţat prima zăpadă căzută în această toamnă pe Transfăgărăşan, pe tronsonul dintre Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac, unde se circulă în condiţii de iarnă, au anunţat cei de la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov.

 


„Stratul de zăpadă are în jur de 3 centimetri pe tronsonul dintre Bâlea Lac şi Bâlea Cascadă, dar deocamdată nu sunt probleme de circulaţie. Îi rugăm pe cei care vor să circule în zonă să fie pregătiţi să conducă în condiţii de iarnă pentru că vremea va rămâne deosebit de rece şi în următoarele zile”, avertizează cei de la DRDP Braşov.

La Bâlea Lac, la peste 2.000 de metri altitudine în munţii Făgăraş, stratul de zăpadă are 15 centimetri de zăpadă, potrivit meteorologilor sibieni.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cu adidași pe munte în zăpadă. Cinci turiști au rămas blocați pe traseu spre Vârful Omu. FOTO

Masivul Vlădeasa, acoperit de zăpadă. „Pentru practicanții schiului de tură, zăpadă este” - FOTO

abonare newsletter