Ştiri din Transilvania

Sâmbătă și duminică, Oktoberfest – Palatul Brukenthal Avrig- de la Munchen sau Viena, pe meleaguri transilvănene (P)

La cererea oaspeților, dar și pentru că ne dorim să fim cât mai aproape de spiritul Oktoberfest din țări precum Germania sau Austria, am introdus în meniul restaurantului, special pregătit pentru primul sfârșit de săptămână al „Festivalului Toamnei” la Palatul Brukenthal Avrig, preparate noi, disponibile în diverse combinații, astfel încât gusturile și plăcerile gastronomice să fie satisfăcute la superlativ.

La cererea oaspeților, dar și pentru că ne dorim să fim cât mai aproape de spiritul Oktoberfest din țări precum Germania sau Austria, am introdus în meniul restaurantului, special pregătit pentru primul sfârșit de săptămână al „Festivalului Toamnei” la Palatul Brukenthal Avrig/ Foto: Palatul Brukenthal Avrig La cererea oaspeților, dar și pentru că ne dorim să fim cât mai aproape de spiritul Oktoberfest din țări precum Germania sau Austria, am introdus în meniul restaurantului, special pregătit pentru primul sfârșit de săptămână al „Festivalului Toamnei” la Palatul Brukenthal Avrig/ Foto: Palatul Brukenthal Avrig

 

 


Astfel, pe lângă sortimentele de bere bavareze și europene de cea mai bună calitate, ciolanul de porc cu varză călită și binecunoscuții covrigi, la terasa Oktoberfest – Palatul Brukenthal Avrig vor fi disponibili Schupfnudeln (mini găluște preparate din făină, ou și cartofi fierți), prăjiți în ulei și esezonați cu varză murată, Spaetzle (mici boabe de aluat pregătite din făină albă, ou, apă și sare), prăjiți, alături de bacon, smântâna lichidă și cașcaval gratinat, faimoșii cârnați albi cu muștar dulce și salata orientală cu șnițel vienez.

Foto: Palatul Brukenthal Avrig
 

Experiența culinară extraordinară poate fi completată cu preparatele gătite pe plita încinsă sau grătar (mici, piept de pui sau de porc, legume asortate etc), sau cele fripte la proțap (purceluș de lapte, berbecuț). Nu vor lipsi preparatele bazate pe cartofi, salatele, băuturile răcoritoare și deserturile deja binecunoscute pregătite la
restaurantul nostru.


Foto: Palatul Brukenthal Avrig
 

Toamna a cuprins natura din grădinile fostei Reședințe de vară a baronului Samuel Von Brukenthal, iar nuanțele în care s-au îmbrăcat arborii din grădinile noastre, de la galben maroniu la roșu cărămiziu, dar și coloritul noilor aranjamente florale din straturi și rondurile special destinate, fac din acest loc unul desprins parcă din peisajele marilor pictori ai lumii.

Foto: Palatul Brukenthal Avrig
 

Plimbările pe aleile grădinilor sau pe maiestuoasele scări ale complexului, pot fi însoțite de razele blânde dar strălucitoare ale soarelui, situație în care peisajul nostru tomnatic devine și mai atractiv, liniștitor și creator de bucurii vizuale și sufletești.


Foto: Palatul Brukenthal Avrig
 

Tocmai pentru că iubim toamna, am decis că acest anotimp merită propriul festival la Palatul Brukenthal Avrig, dorind astfel să ne bucurăm, alături de oaspeții noștri, de frumusețea și binefacerile sale.

Foto: Palatul Brukenthal Avrig
 


Primul sfârșit de săptămână din „Festivalul Toamnei” la Palatul Brukenthal Avrig este dedicat Oktoberfest, o sărbătoare de origine germană care s-a transformat în timp în cel mai mare festival al berii ,mâncării bune, muzicii și distracției.


În 14 și 15 octombrie, la frumosul complex baroc din Avrig vă așteaptă unul dintre cele mai mari festivaluri Oktoberfest organizate în regiune. Așadar, vă așteptăm la noi pentru plimbare, relaxare, o masă copioasă și multă bere de calitate – decorul de toamnă este pregătit iar alături de diversitatea culorilor de toamnă vă vor asigura o ambianță cu adevărat specială, într-un loc special!

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Oktoberfest – în primul sfârșit de săptămână din „Festivalul Toamnei”, la Palatul Brukenthal Avrig (P)

Ultimul sfârșit de săptămână din „Festivalul Cartofului” la Palatul Brukenthal Avrig (P)

abonare newsletter