Ştiri din Transilvania

O șoferiță a lovit CINCI pietoni pe trotuar cu mașina. A încurcat FRÂNA cu ACCELERAȚIA!

Cinci persoane au ajuns la spital după ce o șoferiță din Timiș le-a lovit cu mașina. Femeia s-a „pierdut” la volan.

Cinci pietoni au ajuns la spital după ce au fost loviți de o mașină / Foto: arhivă monitorulcj.ro Cinci pietoni au ajuns la spital după ce au fost loviți de o mașină / Foto: arhivă monitorulcj.ro

 

 


Cinci persoane au ajuns la spital, joi seara, în urma unui accident rutier care a avut loc în oraşul Gătaia, provocat de o şoferiţă care a acroşat un minor şi alte patru persoane care circulau pe trotuar.

 


Biroul de presă al Poliţiei Timiş a anunţat că o femeie în vârstă de 58 de ani a condus un autoturism pe strada Republicii din oraşul Gătaia iar la un moment dat a surprins şi a acroşat un pieton minor în vârstă de 13 ani, după care a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare a autoturismului şi a pătruns pe trotuar, lovind o minoră de 15 ani, două femei de 32 de ani şi 37 de ani şi un bărbat de 29 de ani.

Cele cinci victime au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.


Femeia în vârstă de 58 de ani a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

De asemenea, șoferința ar fi declarat că s-a speriat când a văzut că traversează strada copilul de 13 ani și, din greșeală, în loc să calce pedala de frână a câlcat pedala de accelerație, scrie stirileprotv.ro.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Doi tineri simulau accidente rutiere ca să ia bani de la asiguratori. Au primit peste 120.000 lei

DJ-iță din Turda cu zeci de mii de followeri, găsită moartă pe o plajă din Mamaia. Fanii tinerei, mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare

abonare newsletter