Ştiri din Transilvania

Un tânăr de 23 de ani, internat la Psihiatrie, după ce a ieşit pe stradă cu un pistol de jucărie

Un tânăr de 23 de ani a fost internat, marţi, la Spitalul de Psihiatrie din Jebel, după ce a fost văzut pe o stradă din Timişoara că purta la vedere un pistol şi a fost sesizată Poliţia.

Un tânăr de 23 de ani a fost internat, marţi, la Spitalul de Psihiatrie din Jebel, după ce a fost văzut pe o stradă din Timişoara că purta la vedere un pistol şi a fost sesizată Poliţia/ Foto: pexels.com Un tânăr de 23 de ani a fost internat, marţi, la Spitalul de Psihiatrie din Jebel, după ce a fost văzut pe o stradă din Timişoara că purta la vedere un pistol şi a fost sesizată Poliţia/ Foto: pexels.com

 

 


Un tânăr de 23 de ani a fost internat, marţi, la Spitalul de Psihiatrie din Jebel, după ce a fost văzut pe o stradă din Timişoara că purta la vedere un pistol şi a fost sesizată Poliţia, a anunţat Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

CITEȘTE ȘI:
Un băiat a tras cu un pistol cu aer comprimat într-un grup de tineri, din mașină, în Botoșani

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Urbană, care au fost sesizaţi, s-au deplasat de urgenţă în proximitatea Pieţei Traian din Timişoara, în urma unei sesizări cu privire la faptul că un tânăr ar deţine asupra sa, la vedere, un pistol.

„În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat în cel mai scurt timp, pe strada Ştefan cel Mare, un tânăr de 23 de ani, care deţinea asupra sa un pistol din plastic, de jucărie. Tânărul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Jebel”, a mai precizat Poliţia Timiş.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bărbat înjunghiat în gât cu o şurubelniţă de un soț gelos, lângă un supermarket. Agresorul avea la el și un pistol

Patru tineri între 14 şi 20 ani, acuzaţi că au bătut şi ameninţat cu un pistol cu bile cinci persoane

Ultimele Stiri
abonare newsletter