Ştiri din Transilvania

Circulația pe Transalpina de Apuseni, restricționată timp de două luni. În ce interval orar este permis accesul pe traseu?

Transalpina de Apuseni (DJ 1071), care face legătura între autostrada Sebeş-Turda şi DN 74, va fi închisă circulației în anumite intervale orare, până la începutul lunii noiembrie.

Transalpina de Apuseni/Foto: Elis Pavaje Facebook.com Transalpina de Apuseni/Foto: Elis Pavaje Facebook.com

 

 


Lucrările la cele două tronsoane din Transalpina de Apuseni avansează, iar primul segment al proiectului ar putea fi gata în acest an.

 


Recent, administrația județeană din Alba a anunțat închiderea circulației pe drumul județean 1071, între km 4+000 și km 43+500, până în data de 11 noiembrie. 

Secțiunile de drum vor fi închise circulației, zilnic, în intervalul orar 10:00-16:00, pentru desfășurarea lucrărilor de modernizare.


CITEȘTE ȘI: 
Mobilizare extraordinară pe Transalpina de Apuseni. Primul lot ar putea fi gata în 2023

Transalpina de Apuseni se întinde pe o lungime de aproximativ 80 de kilometri și face legătura între autostrada Sebeş-Turda şi DN 74.b

Transalpina de Apuseni va face legătura între Aiud - DN1 și Autostrada Sibiu – Cluj Napoca, precum și o serie de localități din Munții Apuseni.


În decembrie 2023 este programată finalizarea lotului 1, cu o lungime de 43,5 km, iar pentru lotul al doilea, cu o lungime de aproximativ 35 km, termenul estimat de finalizare este primăvara anului 2024.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Mobilizare extraordinară pe Transalpina de Apuseni. Primul lot ar putea fi gata în 2023

Licitație de peste 127 milioane lei pentru continuarea lucrărilor la „Transalpina de Apuseni”

abonare newsletter