Ştiri din Transilvania

Nu lăsați copiii nesupravegheați! O fetiță de 8 ani a fost mușcată de un lup, la Grădina Zoologică din Sibiu

O fetiţă în vârstă de 8 ani a fost muşcată de un lup, vineri, la Grădina Zoologică din municipiul Sibiu, după ce a băgat mâna prin gardul de protecţie pentru animale.

Fetița a fost mușcată de către lup/ Foto: pixabay.com Fetița a fost mușcată de către lup/ Foto: pixabay.com

 

 


O fetiţă în vârstă de 8 ani a fost muşcată de un lup, vineri, la Grădina Zoologică din municipiul Sibiu.

 


Se pare că fetița scăpată de sub supraveghere a băgat mâna prin gardul de protecție, iar animalul a mușcat–o de palmă, scrie mesageruldesibiu.ro

„Un echipaj SMURD a intervenit de urgenţă la Grădina Zoologică Sibiu pentru a acorda îngrijiri medicale unei fetiţe în vârstă de 8 ani care a fost muşcată de un lup. Se pare că fetiţa a băgat mâna prin gardul de protecţie şi astfel a fost muşcată de palmă. Aceasta a fost transportată de urgenţă la Spitalul de Pediatrie din municipiul Sibiu, conştientă, stabilă, pentru îngrijiri medicale”, a explicat Andreea Ştefan.


CITEȘTE ȘI:
Polițistul dealer din Brașov care vindea droguri a fost arestat alături de alte 7 persoane

La Grădina Zoologică din Sibiu sunt afişate mesaje prin care vizitatorii sunt atenţionaţi să nu se apropie de cuştile animalelor dincolo de zona de protecţie şi să nu bage mâinile printre gratii.

„S-au realizat investigaţii, consulturi de specialitate, tratamentul local al plăgii, vaccinare antitetanică. De asemenea, fetiţa va beneficia de consult de specialitate Boli infecţioase pentru a primi recomandări la domiciliu”, a transmis purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu, medicul Ioana Mătăcuţă. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Fetiță de 3 ani, ucisă de unchiul ei pentru că plângea, în Vâlcea. A murit după două zile de agonie în spital

Un bărbat a fost muşcat de un tigru la Grădina Zoologică din Bârlad. Victima a ajuns la spital

abonare newsletter