Ştiri din Transilvania

Mașină lovită de un tren care circula pe ruta Iași - Cluj-Napoca. Doi bărbați au ajuns în stare gravă la spital. FOTO

O mașină a fost lovită de un tren care circula pe ruta Iași – Cluj-Napoca. În urma accidentului, două persoane au ajuns în stare gravă la spital.

O mașină a fost lovită de un tren care circula pe ruta Iași – Cluj-Napoca/ Foto: ISU Suceava O mașină a fost lovită de un tren care circula pe ruta Iași – Cluj-Napoca/ Foto: ISU Suceava

 

 


Două persoane au fost grav rănite în urma coliziunii unui tren cu un autoturism, în noaptea de joi spre vineri, pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

El a precizat că este vorba despre trenul interregio Iaşi-Cluj Napoca, iar la faţa locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD B2, iar în sprijinul acestora au ajuns şi două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava.


În autoturism se aflau doi bărbaţi cu vârste de 29, respectiv 49 de ani, unul rămânând încarcerat, în stare de inconştienţă. Cealaltă victimă, conştientă şi cooperantă, a primit ajutor medical de urgenţă, iar după extragerea celuilalt rănit au fost transportaţi la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc.

În tren se aflau aproximativ 200 de călători, care nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Locomotiva a fost avariată şi a necesitat înlocuirea acesteia.


Conform reprezentanţilor CFR, trenul a avut o întârziere de aproximativ trei ore.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bărbat beat pe un triciclu electric, lovit de o mașină, în Livada. Victima a fost transportată la spital

Accident cu trei mașini pe Bulevardul Muncii. Doi adulți și un copil de 3 ani au fost consultați de medici. FOTO

abonare newsletter