Actualitate

Bărbat beat pe un triciclu electric, lovit de o mașină, în Livada. Victima a fost transportată la spital

Un bărbat băut pe un triciclu electric a fost lovit de o mașină, joi, în satul Livada. Victima a fost transportată la spital.

Ambulanță SMURD, chemată de urgență / Foto: depositphotos.com Ambulanță SMURD, chemată de urgență / Foto: depositphotos.com

 

 


Un bărbat băut pe un triciclu electric a fost lovit de o mașină, joi, în satul Livada, județul Cluj.

 


Potrivit polițiștilor, un tânăr de 22 de ani a pierdut controlul mașinii și l-a lovit pe bărbatul de pe triciclul electric.

„La data de 20 iulie a.c., în jurul orei 16.15, în comuna Petreștii de Jos, localitatea Livada, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două vehicule.
Din primele verificări, polițiștii au constatat că un tânăr, de 22 de ani, în timp ce conducea autoturismul din direcția Petreștii de Jos spre Livada, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu triciclu electric, condus de un bărbat, de 69 de ani.
În urma evenimentului, conducătorul triciclului a suferit mai multe leziuni, fiind transportat la spital. De asemenea, la testarea cu aparatul etilotest, bărbatului de 69 de ani i-a rezultat o concentrație de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a transmis IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Accident cu trei mașini pe Bulevardul Muncii. Doi adulți și un copil de 3 ani au fost consultați de medici. FOTO

Biciclistul accidentat pe strada Corneliu Coposu era băut. Acesta avea o alcoolemie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat

Ultimele Stiri
abonare newsletter