Ştiri din Transilvania

Cel mai important eveniment monden al anului va fi găzduit de Palatul Brukenthal Avrig

Finest Fashion Fest, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate modei ce se organizează la noi în țară, revine și în acest an în frumosul și cochetul complex baroc Palatul Brukenthal Avrig.

Eveniment/ Foto: organizatori Eveniment/ Foto: organizatori

 

 


Finest Fashion Fest, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate modei ce se organizează la noi în țară, revine și în acest an în frumosul și cochetul complex baroc Palatul Brukenthal Avrig, locație preferată de mari designeri din lumea modei pentru prezentarea propriilor colecții, scrie mesageruldesibiu.ro

 


Alături de Aleea Celebrităților din Parcul Cetății – Sibiu, o altă locație istorică emblematică pentru județ, impresionantul domeniu din Avrig va găzdui elita modei vestimentare românești, creatori cunoscuți, modele faimoase și oameni de cultură, Finest Fashion Fest urmând să realizeze o frumoasă combinației și o perfectă armonie între istorie, cultură și artă.

Evenimentul a ajuns la cea de-a treia ediție și se va desfășura în zilele de 11 și 12 august. Finest Fashion Fest va fi primul eveniment de anvergură internațională găzduit de Palatul Brukenthal Avrig după ce restaurantul din cadrul complexului a fost admis în rețeaua Historic Cafes Routes, una dintre rutele culturale recunoscute oficial de Consiliul Europei.


Finest Fashion Fest/ Foto: organizatori

Cătălin Botezatu este cel mai important creator de modă ce va fi prezent la ediția din acest an a festivalului. Spre deosebire de precedentele prezentări desfășurate la Milano, New York sau în alte orașe emblematice pentru lumea modei, celebrul designer a ales Palatul Brukenthal Avrig pentru lansarea noii sale colecții, EPOCH, astfel că evenimentul de la Avrig capătă valențe deosebit de importante.

Finest Fashion Fest/ Foto: organizatori

Pregătiri importante

Pentru găzduirea importantului festival de modă, la fosta Reședință de Vară a baronului Samuel von Brukenthal se efectuează pregătiri importante, pe terasele din preajma maiestuoaselor scări și fântânii arteziene ale Grădinii Franceze, dar și în alte locuri ce pot oferi vizibilitate spre podiumul de prezentare, urmând a fi amenajate „lounge-uri” destinate oaspeților importanți ai evenimentului. De asemenea, Corabia Piraților, summer beach barul complexului, va fi pregătit special pentru a putea fi gazda petrecerii de după festival.


„Deși este un festival tânăr, Finest Fashion Fest a căpătat popularitate națională într-un timp record. Este un eveniment cunoscut deja și la nivel internațional pe alocuri, iar acest lucru s-a datorat, în mare parte, faptului că celebrul designer Cătălin Botezatu, care este el însuși un brand internațional și un ambasador incontestabil al României, ne-a fost alături în fiecare ediție. Sunt mândră de ceea ce am reușit să construim alături de partenerii noștri, care între timp ne-au devenit prieteni buni – este un dublu câștig!”,  declară Diana Călin, organizatoarea Finest Fashion Fest.

Dacă sunteți în Sibiu în perioada 11-12 august , asigurați-vă că nu ratați unul dintre cele mai mari evenimente de fashion din România.


Cei ce doresc să-și rezerve bilete la evenimentul de la Avrig, pot accesa eventim.ro.

Informații suplimentare se pot obține la Palatul Brukenthal Avrig, apelând numărul de telefon 0726234417, sau prin e-mail, la adresa office@palatulbrukenthalavrig.ro.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Concurs internațional de frumusețe pentru câinii Rottweiler, la Palatul Brukenthal Avrig

Transilvania Tango Experience, ediție aniversară, la Palatul Brukenthal din Avrig - FOTO/VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter