Ştiri din Transilvania

Ce ne rezervă FITS pentru joi?

Joi, de la 12:30, publicul e invitat la ziua lui Dieter “Raphaël” Missiaen, protagonistul spectacolului „La mulți ani, Raphael!”, un spectacol poetic, plin de glume, umor absurd și vizual și multe interacțiuni cu publicul.

Ce ne rezervă FITS pentru joi? FOTO: Facebook/ FITS Ce ne rezervă FITS pentru joi? FOTO: Facebook/ FITS

 

 


Petrecerea începe la 12:30 în Parcul Tineretului și se reia la ora 19:30 în același loc.

 


La Centrul Cultural Habitus, de la ora 14:00, intrăm în Land of no return odată cu spectacolul-lectură al Marinei Davîdova, creatoare de teatru, jurnalist, dramaturg și producător.

Piesa este tradusă de Raluca Rădulescu, iar regia îi aparține lui Bogdan Sărătean. La discuția care urmează spectacolului, moderată de Bobi Pricop, participă și jurnalista Oana Dobre-Dimofte.


De la ora 17:00, tot la Centrul Cultural Habitus, publicul este așteptat pentru două experiențe de realitate virtuală. Primul, Wolfgang (Fundația Art Production, România), este un film de 12 minute după o idee de Gigi Căciuleanu, care este și autorul regiei și coregrafiei. Muzica îi aparține, desigur, lui Wolfgang Amadeus Mozart.

A doua experiență virtuală este Umum, spectacol de circ în 360° (Agit-Cirk, Finlanda): un nou mod de a juca și de a trăi un spectacol, nu este un proiect media sau de artă digitală, și nici nu este vorba de o transpunere a unei producții existente într-un nou format. Videoclipurile nu sunt editate, spectatorul va vedea reprezentația așa cum s-a întâmplat, acolo și atunci.


Vezi pe Mesagerul de Sibiu programul complet pentru ziua de joi, la FITS.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

FITS30. A început Bursa de Spectacole de la Sibiu!

Ultimele Stiri
abonare newsletter