Ştiri din Transilvania

S-a dat startul Bursei de Spectacole FITS

Ziua de 26 iunie este mai mult decât cea de-a patra zi a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, este ziua în care s-a lansat Bursa de Spectacole a ediției 2023.

S-a dat startul Bursei de Spectacole FITS. Foto: Mesagerul de Sibiu S-a dat startul Bursei de Spectacole FITS. Foto: Mesagerul de Sibiu

 

 


Bursa de Spectacole de la Sibiu promovează conectivitatea între operatori culturali importanți și profesioniști din domeniul Artelor Spectacolului și Managementului Cultural, urmărind crearea de spații generoase de discuții pe teme relevante pentru realizatorii și interpreții de teatru.

 


Bursa de Spectacole de la Sibiu a debutat în anul 1997, iar de atunci, anual, atrage participanți din întreaga lume, reprezentând diverse organizații culturale (agenții de impresariat artistic, ONG-uri, instituții de stat, companii independente etc.)

Pe zile, structura Bursei arată astfel:


Prima zi este dedicată artiștilor, companiilor și agențiilor care vor să își prezinte spectacolele sau portofoliul cu spectacole, iar a doua zi oferă programatorilor, curatorilor, directorilor de teatru și festivaluri posibilitatea de a-și prezenta organizația, structura și activitatea.

A treia zi pune accent pe structurile, organizațiile, rețelele și programele care pot să susțină domeniului artelor spectacolului, iar ultima zi este dedicată sesiunilor de speed-networking, în care profesioniștii din industrie, operatorii culturali, agenții și artiștii pot să dialogheze, să își prezinte ideile legate de viitoare posibile colaborări și de dezvoltare a unor noi proiecte.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Ce ne propune FITS pentru mâine, 27 iunie

Ultimele Stiri
abonare newsletter