Ştiri din Transilvania

Ce ne propune FITS pentru mâine, 27 iunie

De la ora 14:00 și cap de listă pentru Recomandările zilei este spectacolul-lectură The end has no end, de Neil LaBute, la Centrul Cultural Habitus.

Festivalul de Teatru de la Sibiu / Foto: FITS Festival de Teatru la Sibiu / Foto: FITS Festivalul de Teatru de la Sibiu / Foto: FITS Festival de Teatru la Sibiu / Foto: FITS

 

 


La discuția de după spectacol, moderată de Bobi Pricop, participă însuși autorul, alături de traducătoarea Camelia Oană, regizorul Bogdan Sărătean și scriitorul Marius Chivu.

 


De la ora 16:00, la Teatrul GONG (Sala parter) publicul poate asista la spectacolul Julieta fără Romeo de la teatrul bucureștean Odeon, în regia lui Bogdan Theodor Olteanu, cu Ioana Bugarin, Elvira Deatcu și  Ruxandra Maniu.

Mult zgomot pentru jazz se numește spectacolul de la Biserica Evanghelică Sf. Ioan prezentat de Romeo & Julia Kören din Suedia, la ora 18:00, o explorare succintă, consistentă, dinamică și nonconformistă a operei marelui Will într-un spectacol muzical excelent.


La Fabrica de Cultură UniCredit, tot de la ora 18:00, echipa Teatrului Municipal L.S. Bulandra din București a pregătit pentru publicul de la FITS30 spectacolul BĂIEȚII DE ZINC, cu o distribuție de excepție: Mariana Mihuț, Dana Dogaru, Ana Ioana Macaria, Rodica Lazăr, Profira Serafim, Mirela Gorea și Camelia Maxim.

Citește mai mult pe mesageruldesibiu.ro.

CITEȘTE ȘI:

Ce ne recomandă organizatorii FITS pentru mâine? „Șobolanii” invadează orașul

abonare newsletter