Ştiri din Transilvania

Un bărbat și-a găsit sfârșitul înecat în râul Mureş. Trupul neînsuflețit, scos din apă de pompieri. FOTO

Trupul unui bărbat înecat în râul Mureş a fost scos din apă de pompierii din Târgu Mureş, marţi dimineaţa.

Trupul unui bărbat înecat în râul Mureş a fost scos din apă de pompierii din Târgu Mureş/ Foto: ISU Mureș Trupul unui bărbat înecat în râul Mureş a fost scos din apă de pompierii din Târgu Mureş/ Foto: ISU Mureș

 

 


Trupul unui bărbat înecat în râul Mureş a fost scos din apă de pompierii din Târgu Mureş, marţi dimineaţa, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

 


Potrivit sursei citate, pompierii militari au fost solicitaţi să intervină în municipiul Târgu Mureş pentru extragerea unei persoane înecate în râul Mureş, în zona străzii Barajului, echipajele ajunse la faţa locului constatând că este vorba de un bărbat de aproximativ 40 ani.

„La faţa locului s-a deplasat de urgenţă o autospecială de stingere, o autospecială de muncă operativă şi barca pneumatică. Ajunse la faţa locului, echipajele au constatat faptul că este vorba despre un bărbat în vârstă de circa 40 de ani. La faţa locului a intervenit şi un echipaj medical din partea Serviciului de Ambulanţă Judeţean Mureş, care a constatat decesul, bărbatul prezentând leziuni incompatibile cu viaţa”, a precizat sursa citată.


Împrejurările producerii evenimentului vor fi stabilite de către organele abilitate în acest sens, a mai arătat ISU Mureş. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cadavrul unui copil, găsit în Mureș de autoritățile maghiare. Ar putea fi una dintre victimele dispărute după răsturnarea unei bărci cu 12 oameni

O femeie a murit înecată în Someș, la Barajul Florești! Paramedicii nu au mai putut să o salveze. FOTO

abonare newsletter