Ştiri din Transilvania

O ambulanță a distrus mormintele dintr-un cimitir din Deva. Șoferul a uitat să tragă frâna de mână. FOTO

O ambulanţă a Serviciului Judeţean Hunedoara, care nu fusese asigurată cu frâna de mână în timpul unei intervenţii la un caz din Deva, a plecat la vale de pe un deal şi s-a oprit într-un cimitir din apropiere.

O ambulanţă a Serviciului Judeţean Hunedoara, care nu fusese asigurată cu frâna de mână în timpul unei intervenţii la un caz din Deva, a plecat la vale de pe un deal şi s-a oprit într-un cimitir din apropiere/ Foto: buletindetimisoara.ro O ambulanţă a Serviciului Judeţean Hunedoara, care nu fusese asigurată cu frâna de mână în timpul unei intervenţii la un caz din Deva, a plecat la vale de pe un deal şi s-a oprit într-un cimitir din apropiere/ Foto: buletindetimisoara.ro

 

 


O ambulanţă a Serviciului Judeţean Hunedoara, care nu fusese asigurată cu frâna de mână în timpul unei intervenţii la un caz din Deva, a plecat la vale de pe un deal şi s-a oprit într-un cimitir din apropiere, unde a distrus gardul şi câteva monumente funerare.

 


Incidentul a avut loc din cauză că şoferul autovehiculului nu a luat toate măsurile pentru asigurarea maşinii, iar la un moment dat aceasta a plecat singură de pe coama dealului unde fusese parcată de ambulanţier.

„Echipajul a intervenit la o solicitare venită din partea unei femei, care locuieşte în apropierea cimitirului. A fost o greşeală din partea ambulanţierului, care nu a asigurat ambulanţa. Aceasta a plecat singură şi s-a oprit în gardul cimitirului din apropiere. Din păcate, au fost distruse mai multe morminte, gardul cimitirului şi ambulanţa”, a declarat, vineri, pentru agerpres, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.


El a arătat că şoferul ambulanţei a fost audiat şi că o comisie de anchetă internă va analiza cazul, după care va dispune măsurile administrative care se impun în acest caz. Maşina, care suferit mai multe avarii, a fost trimisă la un service autorizat pentru evaluare şi reparaţiile necesare.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident sumbru în Aghireșu-Fabrici! Un șofer, mort de beat, proiectat cu mașina în CIMITIR. A ajuns la spital

Imagini macabre! Cimitir în FLĂCĂRI în sudul țării. O treime din morminte, distruse. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter