Ştiri din Transilvania

Cinci răniţi după ce o mașină şi un camion s-au ciocnit, în Mureș. Copil de 12 ani, transportat la spital cu elicopterul SMURD. FOTO

Un accident rutier grav a avut loc în cursul zilei de marți, 2 mai, în județul Mureș. Un minor în vârstă de 12 ani a fost transportat cu elicopterul SMURD la spital.

Un accident rutier grav a avut loc în cursul zilei de marți, 2 mai, în județul Mureș/ Foto: ziarulunirea.ro Un accident rutier grav a avut loc în cursul zilei de marți, 2 mai, în județul Mureș/ Foto: ziarulunirea.ro

 

 


Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş a anunţat că în urma accidentului petrecut, marţi după-amiază, pe DN 15, între un autocamion şi un autoturism, au rezultat cinci răniţi, patru aflându-se în autoturism, între care doi minori.

 


„Astăzi, 2 mai 2023, ora 14,27, pe DN 15, la poziţia km. 96 + 500 m, în localitatea Periş, a avut loc un accident rutier. Impactul a avut loc între un autoturism înmatriculat în judeţul Botoşani, condus de un bărbat, de 46 de ani şi un ansamblu de vehicule, format dintr-o autoutilitară care tracta o semiremorcă, condus de un bărbat, de 51 de ani. 

Cei doi şoferi şi cei trei pasageri din autoturism, respectiv doi tineri, de 12 şi 15 ani şi un bărbat, de 49 de ani, au fost răniţi, toţi ocupanţii autoturismului fiind transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidental”, a precizat IPJ Mureş, într-un comunicat de presă.


Copil de 12, transportat în stare gravă cu elicopterul la spital

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Horea” al judeţului Mureş anunţase iniţial că accidentul a avut loc în localitatea Petelea, cele două localităţi fiind învecinate.

„La faţa locului au fost mobilizate următoarele forte de intervenţie: o autospecială de stingere, două autospeciale de descarcerare, elicopterul SMURD, o ambulanţă SMURD cu medic şi două ambulanţe SAJ cu medic (...) Minorul, în vârstă de 12 ani, a fost preluat în stare gravă de elicopterul SMURD şi transportat de urgenţă la UPU Târgu Mureş. Două victime de cod galben medical, suferind multiple traumatisme au fost transportate de asemenea la UPU Târgu Mureş”, a precizat ISU Mureş.


Potrivit ISU Mureş, conducătorul autoturismului a fost extras dintre fiarele contorsionate şi a fost preluat în stare gravă de echipajul SMURD - Terapie Intensivă Mobilă pentru a fi transportat la spital. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Tânăr de 21 de ani, implicat într-un accident în Poieni. Avea permisul suspendat și a fugit de la locul faptei

Un polițist care a provocat un accident mortal pe DN10 avea o alcoolemie de 1,11 mg/l. Impactul cu o altă mașină i-a ucis prietenul. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter