Ştiri din Transilvania

Un incendiu a izbucnit la un depozit de fier vechi din Alba Iulia. Locuitorii au primit mesaje RO-ALERT. FOTO

Zeci de butelii de oxigen şi acetilenă au fost extrase sâmbătă de pompierii militari din Alba, din cauza pericolului de explozie, din proximitatea unui incendiu care se manifesta la un depozit de fier vechi.

Zeci de butelii de oxigen şi acetilenă au fost extrase sâmbătă de pompierii militari din Alba, din cauza pericolului de explozie, din proximitatea unui incendiu care se manifesta la un depozit de fier vechi/ Foto: ziarulunirea.ro Zeci de butelii de oxigen şi acetilenă au fost extrase sâmbătă de pompierii militari din Alba, din cauza pericolului de explozie, din proximitatea unui incendiu care se manifesta la un depozit de fier vechi/ Foto: ziarulunirea.ro

 

 


Zeci de butelii de oxigen şi acetilenă au fost extrase sâmbătă de pompierii militari din Alba, din cauza pericolului de explozie, din proximitatea unui incendiu care se manifestă cu degajări mari de fum la un depozit de deşeuri din apropierea gării din Alba Iulia.

 


La momentul ajungerii forţelor de intervenţie la locul solicitării, incendiul se manifesta pe aproximativ 80 de metri pătraţi la cauciucuri şi deşeuri.

Locuitorii au primit mesaje RO-ALERT

„Din cauza faptului că incendiul se manifestă cu degajări foarte mari de fum şi este în apropierea gării CFR şi a şoselei de centură, a fost remis mesaj RO-ALERT pe raza municipiului Alba Iulia. Intervenţia la locul producerii incendiului este condusă de către inspectorul şef al ISU Alba, colonel Costea Ovidiu Nicolae”, au transmis reprezentanţii ISU Alba.


Concomitent cu localizarea şi stingerea deşeurilor şi a cauciucurilor, forţele de intervenţie lucrează şi la protecţia şi extragerea mai multor butelii de oxigen şi acetilenă, aflate în proximitatea producerii incendiului, „existând pericol de explozie”.

Deocamdată au fost extrase aproximativ 70 de butelii. În continuare, forţele de intervenţie care sunt la faţa locului lucrează la lichidarea incendiului şi protecţia buteliilor.


Suprafaţa afectată este de aproximativ 1.000 de metri pătraţi. Pentru localizarea şi lichidarea incendiului s-a intervenit iniţial de către Detaşamentul de pompieri Alba Iulia cu trei autospeciale cu apă şi spumă şi o autoscară. În sprijinul pompierilor militari din Alba Iulia au fost trimise ulterior forţe şi de la Secţia Sebeş.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un INCENDIU a izbucnit într-un apartament din Cluj-Napoca. Totul ar fi pornit de la mașina de spălat

Incendiu la un cămin de bătrâni din Harghita. 45 de persoane, evacuate. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter