Ştiri din Transilvania

Incendiu la un cămin de bătrâni din Harghita. 45 de persoane, evacuate. FOTO

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă dimineaţă, la acoperişul căminului de bătrâni din Harghita.

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă dimineaţă, la acoperişul căminului de bătrâni din Harghita/ Foto: ISU Harghita Un incendiu a izbucnit, sâmbătă dimineaţă, la acoperişul căminului de bătrâni din Harghita/ Foto: ISU Harghita

 

 


Un incendiu a izbucnit, sâmbătă dimineaţă, la acoperişul căminului de bătrâni de la Locodeni, comuna Mărtiniş, județul Harghita, nefiind persoane înregistrate persoane rănite, informează reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita.

 


Potrivit sursei citate, la faţa locului s-au deplasat patru echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Odorheiu Secuiesc, cu două autospeciale de stingere, o autoscară mecanică şi o ambulanţă SMURD, fiind alertaţi şi pompierii voluntari din Mărtiniş. Echipajele ajunse la locul evenimentului au constatat faptul că au ars circa 4 metri pătraţi din structura de lemn a acoperişului. Pompierii acţionează pentru decopertarea acoperişului şi căutarea de eventuale focare ascunse.

Nu au fost înregistrate victime, iar persoanele aflate la etajul clădirii au fost evacuate în sala de mese. În căminul de bătrâni de la Locodeni se află internate 45 de persoane, mai precizează sursa citată.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Tragedie. O biserică din Borșa a fost cuprinsă de flăcări, în ziua de Florii. Incendiul devastator a mistuit lăcașul de cult

Incendiu puternic la un depozit cu materiale combustibile. A fost cât pe ce să-i ia foc casa

abonare newsletter