Ştiri din Transilvania

Bărbat din Brașov, arestat după ce ar fi ameninţat un poliţist şi cinci jandarmi cu un topor. El și-ar fi agresat și soția

Un bărbat din Brașov a fost arestat pentru 30 de zile, după ce ar fi ameninţat cu un topor poliţiştii şi jandarmii care au intervenit la locuinţa sa în urma unei sesizări că în respectiva casă ar fi avut loc acte de violenţă domestică.

Un bărbat din Săcele a fost arestat pentru 30 de zile, după ce ar fi ameninţat cu un topor poliţiştii şi jandarmii care au intervenit la locuinţa sa/ Foto: pixabay.com Un bărbat din Săcele a fost arestat pentru 30 de zile, după ce ar fi ameninţat cu un topor poliţiştii şi jandarmii care au intervenit la locuinţa sa/ Foto: pixabay.com

 

 


Un bărbat din municipiul Săcele, județul Brașov, a fost arestat pentru 30 de zile, după ce ar fi ameninţat cu un topor poliţiştii şi jandarmii care au intervenit la locuinţa sa în urma unei sesizări că în respectiva casă ar fi avut loc acte de violenţă domestică.

 


Conform unui comunicat remis, vineri, de Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov, bărbatul este cercetat penal cu privire la săvârşirea a şase infracţiuni de ultraj.

„La data de 22 februarie, o persoană de sex masculin a ameninţat cu moartea, având un topor în mână, pe un agent de poliţie şi pe cinci jandarmi, care au intervenit la locuinţa sa în urma unei sesizări 112 privind acte de violenţă domestică. La data de 24 februarie, Judecătoria Braşov a admis propunerea de arestare preventivă a Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, dispunând arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 de zile”, a precizat sursa citată.


Scandalul a avut loc în cartierul periferic Gârcini al municipiului Săcele. Potrivit precizărilor făcute de purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, Radu Năstac, iniţial, în urma apelului la 112, la imobilul respectiv a fost direcţionat un echipaj mix, format dintr-un poliţist şi un jandarm, dar, în urma escaladării situaţiei, alţi patru jandarmi au fost direcţionaţi spre locuinţa bărbatului agresiv.

Acesta ar fi amenințat cu moartea, dar niciunul dintre oamenii legii nu au fost loviţi, a mai precizat sursa citată. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Incendiul de marți din Baciu ar fi fost provocat INTENȚIONAT. Un bărbat de 50 de ani, arestat preventiv

Judecător AMENINȚAT cu MOARTEA de un om de afaceri din Cluj. „Nu i-am luat gâtul, deși o puteam face”

Ultimele Stiri
abonare newsletter