Actualitate

Incendiul de marți din Baciu ar fi fost provocat INTENȚIONAT. Un bărbat de 50 de ani, arestat preventiv

Un incendiu puternic a izbucnit, marți dimineață, în localitatea Baciu. Incendiul ar fi fost provocat intenționat de un bărbat.

Un incendiu puternic a izbucnit, marți dimineață, în localitatea Baciu. Incendiul ar fi fost provocat intenționat de un bărbat/ Foto: depositphotos.com Un incendiu puternic a izbucnit, marți dimineață, în localitatea Baciu. Incendiul ar fi fost provocat intenționat de un bărbat/ Foto: depositphotos.com

 

 


Un incendiu puternic a izbucnit, marți dimineață, în localitatea Baciu. 

 


Potrivit reprezentanțiilor ISU Cluj, incendiul ar fi fost provocat intenționat.

Au fost demarate astfel investigații de către polițiști, stabilindu-se faptul că anterior evenimentului sesizat, la locația respectivă ar fi fost un scandal între locatari.


„La data de 21 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 3 Poliție au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat în vârstă de 50 de ani, din comuna Baciu, bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere prin incendiere.         

La aceeași data, în jurul orei 02.00, prin intermediul unui apel la numărul unic de urgență era sesizat  faptul că la un imobil de pe strada Transilvaniei, din comuna Baciu, se manifestă un incendiu.


La locația respectivă au intervenit pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj - Detașamentului 1 Cluj-Napoca care au desfășurat operațiunile de stingere a incendiului, nefiind persoane care să solicite îngrijiri medicale.

Cauza probabilă stabilită de reprezentanții I.S.U. Cluj a fost incendiere provocată. Au fost demarate astfel investigații de către polițiști, stabilindu-se faptul că anterior evenimentului sesizat, la locația respectivă s-ar fi înregistrat o stare conflictuală între persoane aflate în imobil.


În baza probatoriului administrat, a fost emis un mandat de aducere pe numele bărbatului de 50 de ani, bănuit de comiterea faptei, fiind reținut de polițiști pentru 24 de ore.

Ulterior, bărbatul a fost prezentat magistraților Judecătoriei Cluj-Napoca care au emis pe numele acestuia măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

CItiți monitorulcj.ro și pe Google News

 Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Casă cuprinsă de flăcări în Baciu. Incendiu risca să se extindă și la casele vecinilor

UPDATE Locuință din Dâmbul Rotund, cuprinsă de flăcări. Pompierii au intervenit mai bine de două ore la un incendiu care s-a extins la casele învecinate FOTO

Incendiu la o casă din Turda! Pompierii au evitat extinderea flăcărilor la vecini

Ultimele Stiri
abonare newsletter