Ştiri din Transilvania

Avalanșă în Munții Rodnei. O persoană ar fi decedat, alte două sunt date dispărute

Trei persoane au fost surprinse de o avalanşă joi, pe Vârful Prislop din Munţii Pietrosul Rodnei. Potrivit salvamontiștilor, din primele informații o persoană a murit și alte două sunt date dispărute.

Trei persoane au fost surprinse de o avalanşă joi, pe Vârful Prislop din Munţii Pietrosul Rodnei/ Foto: Salvamont Romania-Dispeceratul National Salvamont - Facebook Trei persoane au fost surprinse de o avalanşă joi, pe Vârful Prislop din Munţii Pietrosul Rodnei/ Foto: Salvamont Romania-Dispeceratul National Salvamont - Facebook

 

 


Trei persoane au fost surprinse de o avalanşă joi, pe Vârful Prislop din Munţii Pietrosul Rodnei, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş, Cornel Băbuţ.

 


„Avalanşă în zona Vârfului Prislop, pe raza UAT Borşa. Din primele informatii, 3 persoane au fost surprinse de avalanşă", a transmis Cornel Băbuţ.

Conform acestuia, intervin Secţia de Pompieri Vişeu de Sus, cu 2 echipaje EPA SMURD, Salvamont Borşa şi IJJ Maramureş.

Totodată, Salvamont anunţă că, din primele informaţii, se pare că este vorba despre un grup de turişti străini aflaţi la schi de tură. 

„Avalanșă în masivul Rodnei, zona Borșa. Din primele informații , se pare ca este vorba de un grup de turiști străini aflați la schi de tura, o persoana ar fi decedata și doua ar fi dispărute”, precizează Salvamont pe Facebook.


CITEȘTE ȘI:

Avalanșele au ucis 8 oameni în Austria. Riscul rămâne ridicat

Atenţionare de risc mare de avalanşă în zona Bâlea Lac. Stratul de zăpadă a depășit un metru jumătate

Ultimele Stiri
abonare newsletter