Ştiri din Transilvania

Două femei din Mureș și Cluj l-au bătut și tâlhărit pe un bătrân. Femeile i-au furat un lanț de aur și telefonul mobil

Polițiștii din Târgu Mureș au reținut o femeie din Jucu, județul Cluj, și o femeie din județul Mureș, bănuite că au bătut și tâlhărit un bătrân de 79 de ani.

Polițiștii din Târgu Mureș au reținut o femeie din Jucu, județul Cluj, și o femeie din județul Mureș, bănuite că au bătut și tâlhărit un bătrân de 79 de ani/ Foto: depositphotos.com Polițiștii din Târgu Mureș au reținut o femeie din Jucu, județul Cluj, și o femeie din județul Mureș, bănuite că au bătut și tâlhărit un bătrân de 79 de ani/ Foto: depositphotos.com

 

 


Polițiștii de investigații criminale ai Poliției municipiului Târgu Mureș au identificat și reținut două femei, de 48 de ani, din Jucu, județul Cluj, și o femeie, de 44 de ani, din Band, județul Mureș, bănuite de tâlhărie calificată.

 


Potrivit polițiștilor, cele două femei ar fi intrat în casa bătrânului de 79 de ani, unde l-ar fi bătut și i-au furat un lanț de aur și telefonul mobil.

„Poliţiştii de investigaţii criminale ai Poliţiei municipiului Târgu Mureş au identificat şi reţinut două femei, de 48 de ani, din Jucu, judeţul Cluj, şi o femeie, de 44 de ani, din Bând, judeţul Mureş, bănuite de tâlhărie calificată.


În fapt, la data de 26 ianuarie a.c., cele două femei, împreună cu un bărbat, de 79 de ani, din Târgu Mureş, s-ar fi deplasat la locuinţa acestuia din urmă. Ulterior, acestea l-ar fi agresat şi i-ar fi sustras un telefon şi un lanţ din aur.

În baza probatoriului administrat, faţă de cele în cauză, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, pentru probarea întregii activităţi infracţionale”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Mureș.


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

PERCHEZIȚII în casa unor hoațe de haine. Două femei, prinse la furat într-un magazin din Cluj-Napoca. FOTO

Două hoațe adolescente, cunoscute de tot orașul, TERORIZEAZĂ în continuare clujenii!

Ultimele Stiri
abonare newsletter