Ştiri din Transilvania

Restricții de circulație pe încă un sector din A10 Sebeș-Turda. Se fac lucrări de plombare

Lucrări de plombare a carosabilului la nodul rutier Sebeș al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda. Circulația auto este restricționată.

Restricții de circulație pe încă un sector din A10 Sebeș-Turda. FOTO: Facebook/ CNAIR Restricții de circulație pe încă un sector din A10 Sebeș-Turda. FOTO: Facebook/ CNAIR

 

 


Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, pe autostrada A10 Sebeș-Turda, nodul rutier Sebeș, pe bretelele 2, 3, 4, se restricționează banda 1, ulterior banda 2,  cu semnalizare dinamică, pentru lucrări pe plombare parte carosabilă, interval orar 10:00-16:00.

 


„Recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu prudență sporită în aceste zone, să crească distanța de siguranță între autovehicule, să semnalizeze şi să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii”, a transmis Poliția Română.

Amintim că traficul pe sensul de deplasare Sebeş - Turda, de pe Autostrada A10, este închis, începând de miercuri dimineaţa, pentru remedierea unor „deficienţe” apărute în ultima perioadă.


În zona Alba Iulia Nord, vineri, au început lucrările la alunecarea de teren pentru care s-a închis traficul pe un sens de mers.

Traficul pe sensul de mers Sebeș-Turda este închis pentru 30 de zile, circulația realizându-se acum prin nodul rutier, pe bretelele 3 și 4, dar e puțin probabil ca lucrările la alunecare să fie terminate în acest termen. 

CITEȘTE ȘI:

Trafic deviat pe DN15 Târgul Mureș-Cluj. Se montează grinzile pe Autostrada Transilvania

Ultimele Stiri
abonare newsletter