Ştiri din Transilvania

Un politician grăbit. Ilie Bolojan a rămas din nou fără permis

Președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, a rămas fără permis. Rula cu 120 km/h pe un drum cu limită 70 km/h. Politicianul nu e la prima abatere.

Ilie Bolojan a rămas din nou fără permis. FOTO:Inquam Photos / Octav Ganea Ilie Bolojan a rămas din nou fără permis. FOTO:Inquam Photos / Octav Ganea

 

 


Președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, a rămas din nou fără permis de conducere, scrie Bihoreanul. Poliția Rutieră Satu Mare i l-a suspendat sâmbătă, 14 ianuarie după ce a fost prins cu o viteză de 120 km/h, pe un drum cu limită de 70 km/h.

 


Bolojan se afla la volanul mașinii de serviciu când a fost oprit de polițiști, DN 19, între Carei și Satu Mare.

„Mergeam la Satu Mare, la o întâlnire cu președinții consiliilor județene Satu Mare și Maramureș, iar într-o zonă înainte de Carei, în afara localității, unde drumul este în linie dreaptă și este instituită o restricție de viteză de 70 km/h, am intrat cu viteză prea mare”, a declarat Bolojan, pentru sursa menționată. 


„Mă grăbeam foarte tare”

Întrebat ce viteză avea, concret, acesta a spus că nu s-a uitat în procesul-verbal, decât la suma pe care o avea de achitat drept amendă.

„M-am grăbit să plătesc amenda în 24 de ore, 665 lei. (…) Mă grăbeam foarte tare, știu că nu este o scuză, dar asta e situația”.


Politicianul nu este la prima abatere. În toamna lui 2017, pe când era primar al Oradiei, Ilie Bolojan, a rămas fără permis de conducere vreme de 3 luni, după ce a fost prins de radar gonind cu o viteză de 172 km/h.

CITEȘTE ȘI:

Plângere penală împotriva lui Lucian Bode și Adrian Ivan, pentru fals în declarații

Ultimele Stiri
abonare newsletter