Ştiri din Transilvania

Explozie într-o casă din Băile Tușnad. Tată şi fiică, transportați la spital. FOTO

O explozie a avut loc, luni seara, la o casă din Băile Tuşnad, judeţul Harghita. În urma exploziei un tată și o fiică au fost răniți.

O explozie a avut loc, luni seara, la o casă din Băile Tuşnad, judeţul Harghita. În urma exploziei un tată și o fiică au fost răniți/ FOTO: ISU Harghita O explozie a avut loc, luni seara, la o casă din Băile Tuşnad, judeţul Harghita. În urma exploziei un tată și o fiică au fost răniți/ FOTO: ISU Harghita

 

 


O explozie a avut loc, luni seara, la o casă din Băile Tușnad. Un bărbat și fiica acestuia au fost răniți, a precizat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Harghita.

 


Potrivit sursei citate, bărbatul de 63 ani şi fiica acestuia, de 25 ani, au fost stabilizaţi şi vor fi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Miercurea Ciuc de către echipajele Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Explozia produsă la casa din Băile Tuşnad nu a fost urmată de incendiu.


La faţa locului s-au deplasat trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, cu trei autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD, precum şi două echipaje SAJ, dintre care unul cu medic, fiind alertat şi Serviciul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Băile Tuşnad. De asemenea, la locul intervenţiei s-a deplasat şi grupa operativă a ISU Harghita. 

 

CITEȘTE ȘI:

Bătrânul de 81 de ani, internat în stare CRITICĂ în urma exploziei de pe Aurel Vlaicu, transferat la Secția de Mari Arși din Timișoara

Momentul exploziei de pe strada Dunării, înregistrat de o cameră de supraveghere. VIDEO

EXPLOZIE într-un bloc de pe strada Aurel Vlaicu. Patru adulți și un copil de un an, transportați la spital. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter