Ştiri din Transilvania

Tânăr găsit mort după ce a dispărut în apele unui lac de acumulare. O femeie a alertat autoritățile după ce a auzit strigăte de ajutor

Un tânăr de 21 de ani dispărut joi seară în apele Barajului Fughiu, din comuna Oşorhei, din județul Bihor. Trupul băiatului a fost găsit vineri.

Un tânăr de 21 de ani dispărut joi seară în apele Barajului Fughiu, din comuna Oşorhei, din județul Bihor. Trupul băiatului a fost găsit vineri/ FOTO: ISU Bihor Un tânăr de 21 de ani dispărut joi seară în apele Barajului Fughiu, din comuna Oşorhei, din județul Bihor. Trupul băiatului a fost găsit vineri/ FOTO: ISU Bihor

 

 


Trupul neînsufleţit al tânărului de 21 de ani dispărut joi seară în apele Barajului Fughiu a fost găsit vineri de pompierii scafandri la o distanţă de circa 20 de metri de mal şi la o adâncime de circa patru metri, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Bihor, Camelia Roşca.

 


Tânărul a fost dat dispărut joi seară, după ce o apelantă a numărului unic 112 sesiza faptul că, în jurul orei 21:05, a auzit strigăte de ajutor în zona barajului Fughiu.

Pentru salvarea victimei, la faţa locului au fost mobilizaţi de urgenţă pompierii militari din cadrul Detaşamentului 1 Oradea şi echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea. Pompierii militari au efectuat căutări cu barca şi căngile din dotare, timp de aproximativ două ore, misiunea, desfăşurată în condiţii dificile, determinate de vizibilitatea redusă, fiind sistată în jurul orei 23:30.


Căutarea lui a reînceput la primele ore ale dimineţii zilei de vineri, la faţa locului fiind mobilizate un echipaj SMURD, peste 20 de pompieri în echipaje de căutare-salvare din mediul acvatic, care au acţionat cu şapte bărci şi accesoriile specifice unor astfel de intervenţii, şi echipajul de pompieri scafandri.

 

CITEȘTE ȘI:

Copilul dispărut în lacul Laguna Albastră A MURIT! ATENȚIE, IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL

Un bărbat a murit înecat în Someș, la Bonțida. Medicii nu l-au mai putut salva

Ultimele Stiri
abonare newsletter