Ştiri din Transilvania

Un microbuz condus de un şofer beat s-a răsturnat pe un drum din Sibiu. 7 persoane rănite. FOTO

Şapte persoane au fost rănite luni dimineaţa, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat în județul Sibiu. Șoferul era băut.

Şapte persoane au fost rănite luni dimineaţa, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat în județul Sibiu. Șoferul era băut/ FOTO: mesageruldesibiu.ro Şapte persoane au fost rănite luni dimineaţa, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat în județul Sibiu. Șoferul era băut/ FOTO: mesageruldesibiu.ro

 

 


Un microbuz în care se erau 6 pasageri s-a răsturnat de dimineață pe drumul județean între localitățile Cornățel și Daia, județul Sibiu. Toate cele 7 persoane din microbuz au fost rănite, scrie mesageruldesibiu.ro.

 


Potrivit IPJ Sibiu, şoferul microbuzului avea o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Poliţiştii rutieri intervin la un accident rutier produs pe DJ 106, între localităţile Cornăţel şi Daia. Din primele cercetări rezultă faptul că, în timp ce conducea un microbuz transport persoane, în care se aflau 6 pasageri adulţi, pe un tronson în curbă la dreapta, spre municipiul Sibiu, un bărbat a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a părăsit partea carosabilă în partea stângă a sensului de deplasare. În urma evenimentului a rezultat rănirea tuturor celor 7 ocupanţi ai microbuzului. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto, un sibian în vârstă de 44 de ani, a indicat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat”, precizează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu.


În zonă se circulă îngreunat, cercetările continuând în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii accidentului.

 

CITEȘTE ȘI:

Accident sumbru în Aghireșu-Fabrici! Un șofer, mort de beat, proiectat cu mașina în CIMITIR. A ajuns la spital

Un șofer beat de 83 de ani a provocat un accident. Nu a reușit să sufle în etilotest și a refuzat prelevarea de probe

Accident GRAV într-o localitate din Cluj, cu un șofer BEAT! O femeie a ajuns la spital

Un șofer beat din Florești a provocat un accident cu patru mașini și a fugit. Bărbatul a fost prins și arestat

Ultimele Stiri
abonare newsletter