Ştiri din Transilvania

O firmă de construcții și-a luat înapoi asfaltul proaspăt turnat pe o stradă. Primar: „Cred că suntem unici în România”

O firmă de construcții și-a luat înapoi asfaltul proaspăt turnat de pe o stradă din Hunedoara, din cauza unei înțelegeri privind prețul asfaltării.

O  firmă de construcții și-a luat înapoi asfaltul proaspăt turnat de pe o stradă, după o neînțelegere cu o altă firmă / Foto: depositphotos.com O firmă de construcții și-a luat înapoi asfaltul proaspăt turnat de pe o stradă, după o neînțelegere cu o altă firmă / Foto: depositphotos.com

 

 


Firma Drupo și-a luat înapoi asfaltul proaspăt turnat, pe o suprafață de zeci de metri de pe o stradă din orașul Aninoasa, județul Hunedoara, scrie gddhd.ro.

 


Firma a decopertat zecile de metri de asfalt pentru că nu s-a înțeles la preț cu alte două firme care au introdus canalizarea.

„Cele două firme s-au înțeles să pună jumătate jumătate să asfalteze înapoi strada. Lucrarea fiind finalziată, toate bune. Ei, cele două firme, după asfaltarea străzii, nu s-au înțeles la prețul asfaltului. Firma care a făcut lucrarea de asfaltare a venit și și-a luat asfaltul. După ce a fost finalizată, a venit și a rașchetat jumătate de asfalt care l-a pus și a spus firmei cu magistrala de apă, refeceți voi”, a declarat primarul orașului Aninoasa, Nicolae Dunca, potrivit sursei citate.


Primăria amenință că va depune plângere penală. Operatorul de apă trebuie să găsească soluții pentru readucerea străzii la forma inițială: „Cred că suntem unici în România, nu am mai auzit așa ceva. Le-am dat termen o săptămână. Dacă nu văd activitate și nu se întrveăd demersuri pentru refacerea străzii, săptămâna viitoare o să mă adresez cu un denunț penal împotriva făptuitorilor, pentru distrugere”, a adăugat primarul.

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

PERICOL PUBLIC! Șofer BEAT care conducea haotic în Cluj-Napoca, blocat în trafic de alt șofer până la sosirea polițiștilor

Doi bărbați s-au rătăcit pe munte după ce au consumat alcool şi nu au mai găsit drumul spre stână. FOTO/VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter