Ştiri din Transilvania

Bărbat rănit după ce o butelie de gaz a explodat. Victima a fost transportată cu elicopterul SMURD la spital. FOTO

Un bărbat din judeţul Arad a fost rănit, luni dimineaţă, după explozia unei butelii cu gaz în locuinţa sa.

Un bărbat din judeţul Arad a fost rănit, luni dimineaţă, după explozia unei butelii cu gaz în locuinţa sa/ Foto: ISU Arad Un bărbat din judeţul Arad a fost rănit, luni dimineaţă, după explozia unei butelii cu gaz în locuinţa sa/ Foto: ISU Arad

 

 


Un bărbat din judeţul Arad a fost rănit, luni dimineaţă, după explozia unei butelii cu gaz în locuinţa sa, fără a fi urmată de un incendiu, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

 


Incidentul a avut loc într-o casă din localitatea Moroda, în jurul orei 08,15, intervenind pompierii militari de la Detaşamentul Ineu.

„În urma acumulării de gaze de la o butelie, suflul exploziei a provocat rănirea proprietarului casei, un bărbat în vârstă de aproximativ 45 de ani, care a suferit arsuri la nivelul feţei”, a transmis ISU Arad.


Victima a fost preluată de un echipaj medical sosit cu elicopterul SMURD, fiind transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. 

 

CITEȘTE ȘI:

Bătrânul de 81 de ani, internat în stare CRITICĂ în urma exploziei de pe Aurel Vlaicu, transferat la Secția de Mari Arși din Timișoara

EXPLOZIE într-un bloc de pe strada Aurel Vlaicu. Patru adulți și un copil de un an, transportați la spital. VIDEO

FOTO. Femeie din Baciu, rănită GRAV într-o EXPLOZIE în propria casă

Ultimele Stiri
abonare newsletter